reklama
gaga
uzależniona
hehe dobre, moja na szczęście się uspokoiłą, ale ostatnio dwa tygodnie były straszne, jęczła na okrągło, pewno dlatego że mnie cały czas nie było w domu, a jak tylko przyszłam to było cały czas mama, mamusiu, mamusiuniuniu, matulu, matululu słodkie to ale po godzinie można odpaść :-)do i ja kawkę odpijam dziś z Wami... moi dziś wzięli sobie za punkt honoru wkurzanie mamuśki... wygląda, jakby rywalizowali między sobą, który bardziej mnie wkurzy
słowiczek
mama pisklaczków
a mi znowu net nawala...takiego posta wysmarowałam jakieś dwie godziny temu i poszło w kosmos...
teraz już mi się nie chce pisać po raz drugi...
Mam humorek bo mężowy w nocy wrócił i smuteczki poszły sobie...
Tekst Gaby następny:
siedzi w wannie i czaruje wodę:
- czary mary, hokus pokus, niech się stanie woda wyrąbana...
( co kolwiek to miało znaczyć ale leję ze śmiechu)
Goga ja też mam czasami takie akcje...
teraz już mi się nie chce pisać po raz drugi...
Mam humorek bo mężowy w nocy wrócił i smuteczki poszły sobie...
Tekst Gaby następny:
siedzi w wannie i czaruje wodę:
- czary mary, hokus pokus, niech się stanie woda wyrąbana...
( co kolwiek to miało znaczyć ale leję ze śmiechu)
Goga ja też mam czasami takie akcje...
marzenaalicja
Fanka BB :)
Ok,uciekam do stomatologa:-(,a tak bardzo mi sie nie chce.
gaga
uzależniona
zaczynamy nocnikowanie - jeden siur na parkiet jeden do nocnika jak na razie 1:1 :-)
kurcze kobitki co tak tu pusto
Goga ja sama już nie wiem czy ci gratulowałam publikacji, jak nie to gratuluję, kurcze mam taką sławną koleżankę, wszystkim się chwalić będę ;-)
Maja znowu się legolcami bawi
kurcze kobitki co tak tu pusto
Goga ja sama już nie wiem czy ci gratulowałam publikacji, jak nie to gratuluję, kurcze mam taką sławną koleżankę, wszystkim się chwalić będę ;-)
Maja znowu się legolcami bawi
słowiczek
mama pisklaczków
A moje dzieci dzisiaj czadu dają...kłócą się, biją, gryzą...
Mam dość wysłuchiwania non stop płaczu jednego albo drugiego...
Goga, bibi czy Wasze dzieci też tak mają?????
Mam nadzieję, ze to się uspokoi...Gaba od września idzie do przedszkola. Może u Was tak nie ma bo starsze właśnie chodzi do przedszkola????
Mam dość wysłuchiwania non stop płaczu jednego albo drugiego...
Goga, bibi czy Wasze dzieci też tak mają?????
Mam nadzieję, ze to się uspokoi...Gaba od września idzie do przedszkola. Może u Was tak nie ma bo starsze właśnie chodzi do przedszkola????
anecik
Majowe mamy'09
hej
ja mam jeszcze 2 dni zjazdów i ostatni egzamin w niedzielę ja zdaję w 3 turze bo 1 już pisała i pytania z kosmosu.... więc siedzę nocami i kuję.....
dom zapuszczony i po niedzieli muszę się zabrać za odgruzowywanie....
Co do nowego lokum to sprawa naszego mieszkania wyjaśni się na przełomie sierpnia i września...... ale wszystko idzie mysle w dobrym kierunku
uciekam kawkę wypić i do nauki bo chłopaki na spacerku...
a zapomniałam wam powiedzieć że moje dziecko ma fioła na punkcie auta codziennie musimy z małym "wyjść" na spacer do auta i posiedzieć...... sąsiedzi już się chyba z nas śmieją
ja mam jeszcze 2 dni zjazdów i ostatni egzamin w niedzielę ja zdaję w 3 turze bo 1 już pisała i pytania z kosmosu.... więc siedzę nocami i kuję.....
dom zapuszczony i po niedzieli muszę się zabrać za odgruzowywanie....
Co do nowego lokum to sprawa naszego mieszkania wyjaśni się na przełomie sierpnia i września...... ale wszystko idzie mysle w dobrym kierunku
uciekam kawkę wypić i do nauki bo chłopaki na spacerku...
a zapomniałam wam powiedzieć że moje dziecko ma fioła na punkcie auta codziennie musimy z małym "wyjść" na spacer do auta i posiedzieć...... sąsiedzi już się chyba z nas śmieją
reklama
agata806
Fan(ka)
Jutro jadziem do Ełku na wesele. Zobaczymy jak bardzo dziecko da nam popalić bo że da w to nie wątpię :dull:. Chciałam sobie pomalować paznokcie ale nie miałam kiedy - ja jestem totalne beztalecie w tym względzie i sama tego nie robię. Dzisiaj zostawiłam Marysię z moją mamą i nie chciałam jej zostawiać z moim szalejącym dzieckiem na cały dzień. I tak byłam dopiero po 17 :sick: Darek jest na szkoleniu będzie jutro więc całe pakowanie na mojej głowie. Jakoś nic mi się nie chce :sick: