reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

witam kochane z ranka, już dwa spacerki zaliczone, zakupy zrobione, zaraz obiadek nastawiam
wiecie co ale mam jazde z tym urządzaniem pokoju Majeczki, chciałabym jej zrobić taki śłiczny, żeby czuła się w nim najlepiej, ograniczają nas fundusze no i trochę czas, bo ja sama to nie dam rady wszystkiego zrobić
słowiczkowa tapeta też mi się podoba, ale taka jak pisałam kobinowana troszkę, no i z tej serii sa też takie hmmm biedronki czy pszczółki, też śliczne, no i jeszcze myślę o tapetach disneya, wrrrrrrrrrr za duży wybór, no za duży :-)

Majka mi się rozgadała tak strasznie że szok, wszystko już mówi, wszystko powtarza, gada jak nakręcona

reklama
bibi jak tam mama z nogą no i jak dzieciaki ?? co z waszym wyjazdem ??

Juztyna opowiadaj jak było, wklejaj zdjęcia, kurcze ja się nie mogę doczekać wyjazdu a tu jeszcze ponad miesiąć :szok:

zuzaczek widzę pochłonięty bez reszty domkiem oj zazdroszczę ci tego wybierania, kupowania, uwielbiam to ;-)
skaba oj czuję jaką masz ulgę, bo ja dziś dowiedziałam się że pracę dyplomową mam przynieść dopiero 25 lipca, więc spokój błogi, no oprócz nauki do obrony :tak: ale na razie to zlewam:-D

a tak wogóle jak chcecie zająć czymś dziecko to zakupcie mu LEGO Majka bawi się pięknie, aż w szoku jestem jak ją to zajmuje, szkoda tylko że byle zestawik 50zł ....

marzena kurcze ja u dentysty nie byłam hoho, a czuję że miałby co robić, jak tak piszesz to jakoś tak nabieram przekonania że czas iść w końcu

a mnie dziś mój mąż na randkę do kina zabiera :-)

a tak wogóle jak chcecie zająć czymś dziecko to zakupcie mu LEGO Majka bawi się pięknie, aż w szoku jestem jak ją to zajmuje, szkoda tylko że byle zestawik 50zł ....

Gaga ja mam mnostwo Lego po Fabianie ,ale co z tego skoro Maximilian sie tym nie bawi tylko rozrzuca.Moje dziecko to i tak jest jakies dziwne, zabawkami malo kiedy sie zajmnie,on nadal bawi sie wszystki innym,a najlepiej to tym czym mu nie wolno.

reklama
marzena Majka korba z tym lego, mamy duplo zoo i bawi się tymi figurkami pięknie

mailen zaraz równiez kaffkę zapodaję, własnie skończyłam żurek dla Majencji gotować
no i poszukiwania tapet ciąg dalszy

Do góry