reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Witam wieczorkiem, ja dzisiaj goscilam sie u nowo poznanej Polki:-).Az milo w ojczystym jezyku poplotkowa:-D.Mam do niej tylko 3 km dojazdu wiec to w sumie rzeczy pestka i bardzo sie ciesze ze ja poznalam.Po obiedzie Sarah mnie wk...la,bo chciala autobusem do miasta jechac i wziela jak zwykle bilet szkolny (roczny) od Fabiana,a kierowca stwierdzil ze to nie orginal i jej bilet zabral:angry::wściekła/y::angry:.Jutro z rana tam pojade i awantury narobie bo przez telefon powiedzieli ze on nie mial do tego prawa.Ten kierowca jest ze swojego chamstwa znany i to nie bedzie pierwsza skarga.
Moj dzisiejszy termin u dentysty zostal przelozony na jutro :-(,a tak to mialabym juz to za soba:sick:.

Slowiczku dobrze ze sie z pradem wszystko wyjasnilo,wiesz jak jest roznie bywa.

Mailen milego wieczorku;-):-).

reklama
hej hej!!
chciałam dzisiaj wszystkim na wszystko odpowiedzieć... ale nie dam rady..:-(
no cóż mam nadzieję, że teraz będę na bieżąco..
choć już weekend w plecy, bo lecimy na mazurki:-)

w każdym razie:
słowiczku dobrze, że z tym prądem ok:-) a dzieciaczki masz świetne... tekściory rzucają niesamowite:-)

goga gratuluje publikacji! i mam nadzieję, że serducho się uspokoi, wyciszy i odnajdzie swój rytm:-):-):-)

gaga oj ciężki orzech do zgryzienia! ja ci chyba nie pomogę... trudno mi jest sobie to wszystko wyobrazić:-) ja musze to na żywo zobaczyć to wtedy wiem czy mi sie podoba czy nie... ale słowiczkowe tapety baaaardzo mi się spodobały:-):-)

marzenaalicja ja chyba do dentysty mam pod górke;-)nigdy mnie ząbki nie stresowały, a teraz chyba sie ósemki rozpychają, bo cała szczęka mnie uciska:wściekła/y:
i wogóle ta dziura po wyrwanym ząbku mi baaardzo dokuczała, aż dopiero wczoraj okazało sie, że tam został kawałek zęba:wściekła/y: wyjęłam go sobie sama i teraz jest ok...​

Zapomnialam Justynke przywitac-WITAJ :-)!

Skaba ja nigdy nie mialam specjalnie problemow z zebami i dwa razy do roku na kontrole chodze,ale ostatnio to jak po zlosci.Chyba sie na mnie zeby uwziely:wściekła/y:.

Mazury, mazury, nigdy jeszcze nie byłam na mazurach...i w bieszczadach...
ale mam nadzieję, ze kiedyś zaległości nadrobię...

słowiczku koniecznie musisz nadrobić!! ja pojechałam raz i się uzależniłam!

żużaczku rameczka super!!
Kurde żeby tylko mały na wyjezdzie ospy nie dostał.:no::no::no:
Jak sie pieprzy to wsjo na raz.

bibi kciuki mocno zaciskam - oby się to wszystko poprostowało!! jak się wali to się wali!! ale mój ulubiony bibliotekarz powiedział mi kiedyś przed najgorszym egzaminem na studiach: "Najdłuższa żmija przemija" - uwierzyłam, zdałam i teraz to stosuje!! trzymaj się!!

hej !!!

melduję się że wróciłam !!!!!

witamy witamy!!

hej
Już pewnie przerabiałyśmy ten temat.............. ale która szczepiła dzieci na sepsę??
Zastanawiamy się czy nie zaszczepić.....
Uczę się dalej...................... i egzamin będzie w niedzielę......
Gaga ja też już po konferencji
wiem że będę miała 19 godzin..... i od września zaczynam staż na dyplomowanego.... zawsze to 400 zł do przodu.....

ja też się zastanawiam nad tą sepsą.. mama mi marudzi.. ale ja sie tak boję szczepionke, że sama nie wiem:-(
anecik kończ już te egzaminy!! oj ty też zabiegana kobietka jesteś!

hej hej
jeszcze 2 godzinki i koniec pracy i.....chłopaki po mie przyejżdzaja!!!!! wreszcie, tak baaaardzo się stęskniłam, już niedługo uścisnę mojego małego facecika, no i dużego też oczywiście (ale powiem Wam tak po cichaczu że za tym małym się bardziej stęskniłam) ha ha ha przez niecałe 2 lata bardziej moim serce zawojował....mój malutki mężczyzna życia :-):-):-):-) kocham kocham kocham!!!!!!

no tak... ci mali faceci mają siłę przebicia!!:-):-) ja tez bardzo za tym maluchem tęsknię... dobrze, że już po sesji i mogę z nim być, bo końcówka była ciężka...
choć musze przyznać, że jak marzenaalicja mam czasem potrzebę oderwania się, pobycia z sama sobą...

i jednak ponadrabiałam.. ojjj wciąga to forum...
ale już lecę do łóżeczka, bo się mężuś upomina.. no i jutro znowu w pracy jazda bez trzymanki... ale teraz mogę się wytężać dla mej firmy, bo już egzaminki z głowy zeszły:-):-)

do zaś!!

reklama
Do góry