skaba1
sierpień'05 marzec'08
my też mieszkamy na 4 piętrze, a do tego nasze balkony mają skośne metalowe obramowania, więc wchodzi się po nich jak po drabince:--(, ale póki co Bartkowi nie przyszło do głowy, zeby się wspinać - bardzo lubi zabawę na balkonie, ale nie moge spuścic go z oka:-) a i oczywiście, jak u evelinki, mały eksperymentuje jak działa przyciąganie ziemskie na różne rzeczy, niektórych juz nie opłacało się wnosić na górę:-):-)
a co do mężów, to ja mam Jarosława (i pozwólcie, że przy tym zostanę:-):-):-):-))
evelinka tak jak ty masz z teściową, ja mam z mamą - wiem, ze łatwiej mamie uwagę zwrócić, ale czasem już nie mam siła, 3 minuty razem i kłótnia gotowa: a czemu tak go ubrałaś, a czemu inaczej go ubrałaś, a czemu je, a czemu nie je i tak w kółko - dobrze, że tata mnie wspiera i czasem interweniuję, bo moja mama to katastrofistka - wszystko w czarnych kolorach:--(
a co do mężów, to ja mam Jarosława (i pozwólcie, że przy tym zostanę:-):-):-):-))
evelinka tak jak ty masz z teściową, ja mam z mamą - wiem, ze łatwiej mamie uwagę zwrócić, ale czasem już nie mam siła, 3 minuty razem i kłótnia gotowa: a czemu tak go ubrałaś, a czemu inaczej go ubrałaś, a czemu je, a czemu nie je i tak w kółko - dobrze, że tata mnie wspiera i czasem interweniuję, bo moja mama to katastrofistka - wszystko w czarnych kolorach:--(