reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Heja :laugh2:

Żużaczku ja przyjadę na pewno, mam chyba jakieś wesele ale to tylko jeden weekend sierpniowy. A ponieważ jestem zmotoryzowana to mogę przyjechać nawet jak D. nie będzie mógł. Tylko, że wtedy będziesz zmuszona gościć mnie od piątku :cool2: :-p

Gaga - uważaj jutro na tym piwku :laugh2: Zdrówka dla Majki, przeziębiona jest czy katar sienny :confused:

Moje dziecko na kolację je kawałeczek jabłka. Naje się dziecko, nie ma co :eek:

reklama
juhu juhu

no juz sie nacieszyłam . :-p :-p wystarczy na nastepny miesiac.

żużaczku - ja sie pisze . jak bede miała urlop to chocby na pieszko a sie dowlekę.... no i pisze sie na ten basenik:laugh2:

gaga - na katar najlepszy jest atecortin ( nasivin u ns nie działa) no i nam lekarka na noc kazała podawac clemastin ( bo jak spływaja gilunki to moze boleć gardło no i zeby nic nie zalegało)

dzis męzusia nie widziałam prawie cały dzień,. żona mojego taty brata (ale zamotałam) miała poważną operacje i potrzebna była krew i pojechał mój r. mój brat no i dwóch moich kuzynów. najdziwniejsze ze nie oddała krwi ani córka ani syn cioci .:baffled: a ja sie wyrywałam ale nie miałam z kim majuni zostawic.
no i mamy zapas czekolad na chyba pól roku .
margaritka - no to troche luziku jak nie ma tesciuffki. szalejcie . a jak egzaminki ...juz po sesji. ?

ide zaraz do kolezanki na piwko . kupili mieszkanko obok i umówiłysmy sie na babskie plotki . we wtorek ide do frzyjzera. mam mega doła . koszmarnie wyglądam i tak samo sie czuje.
zaczełam wczoraj od szafy wyjebawszy wszytskie ciuchy których mi szkoda i dobrze mi z tym. powiesiłam nowe firanki . wysprztałam mieszkanko i czas zabrac sie na siebie. mąz mnie wspiera dzielnie prubujac opiekowac sie mają. ( z róznym skutkim)
niestety sytuacja wyglada tak : ze mama musi wykapac, nakarmic , uspac. tata moze byc ale niekoniecznie . troche mu smutno ale coż.....sami sie zdecydowalismy na wyjazd i sami bedziemy ponosic jego konsekwencje

do tego wszystkiego majuni pojawiła sie ciemieniucha :wściekła/y: dzis juz musiałam skrócic jej włoski i juz nasmarowałam jakim specyfikim.

a tak poza tym chuba wszytsko
miło was czytac wszytskie . tak tu wiosennie . humorki dopiesują. pozdrawiam.

Justyna - na zdjęciu z 11 piętra widać tylko i aż moje boczki i grube uda :baffled: , trądziku rzeczywiście nie :laugh2: Dwie pierwsze rzeczy i tak wystarczą do dołowania siebie :eek: :baffled:

Justyna - na zdjęciu z 11 piętra widać tylko i aż moje boczki i grube uda :baffled: , trądziku rzeczywiście nie :laugh2: Dwie pierwsze rzeczy i tak wystarczą do dołowania siebie :eek: :baffled:
agatko kochana że tak żeknę nie czuło pierd.olisz coś kochana, zdjęcie wklej to komisja do spraw wystających boczków oceni

madzia a twój R jeszcze wyjeżdża ?? czy na stałę wrócił ?

do zuzaczka wszystcy tłumnie, i zuzaczek zniknęła z forum :-) pewno już pokoje szykuje

gaga - jedzie w poniedziałek . :sick: ale juz tylko do 8 czerwca i wraca na dobre.
agata - ja sadze jak gaga . jak widziałam cie na jekim zdjeciu w galeryjce to chudzinka ze ho ho. wiec napewno nie jest żle jak piszesz
;-) :tak:

heheheeh chyba sie jakos pomeiscimy u zużaczka . moze jakis kursik decupage :tak: :tak: w realu . ?

reklama
Do góry