reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Żużaczku - fajnie, że robota idzie pełną parą. :cool2:

Kurcze fajnie jest spędzać dużo czasu na dworzu ale jak się mieszka w bloku to później wszystko w domu leży i kwiczy :no: :no: Dwa spacery i dzień mija.

Koleżanki wczoraj podrinkowały, Gaga no z tobą to tylko na piwo iść.

A panowie na spotkaniu mieli zajmować się dziećmi i co się stało :confused:

reklama
Kuźwa dziecko opaliłam :wściekła/y: :wściekła/y: nie wziełam kremu z filtrem no i teraz Marysia ma maksymalne wypieki :wściekła/y:

A ja objerzałam czy nie mam nowych zdjęć Marysi i zobaczyłam swoje zdjęcie jakie zrobił mi D z balkonu (mieszkamy na 11 piętrze). I właśnie zobaczyłam jakie mam boczki i grube uda. Bleeeeeeeeee do tego jakieś syfy na twarzy. Jutro w końcu zapiszę się do dermatologa bo jak to wygląda - stara baba z trądzikiem :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: I chce mi się czegoś słodkiego :wściekła/y: :wściekła/y:

a tak na poważnie to pięknie mnie wczoraj ciekło, szkok w trampkach normalnie :szok::szok::szok: ale k miał ubaw ze mnie
a dziś rano korki, potem od razu siup do znajomych na grilla i było super, 30min. temu wróciliśmy mała padnięta własnie się kąpie, nocka pewno będzie do bani, ale fajnie było
Majka wcięła całą nogę z kurczaka z grila :szok: zupę ogórkową, pók karczku, (kotleta) kindr kanapę, banana, i to w godzinach od 14-19 :szok: nie mogłam jej kurtki dopiąć jak wracaliśmy

evelinka smuteczki precz i odzywaj się
domicella fajnie że macie koleżaneczki dla Julinki, u nas wszyscy znajomi daleko niestety a bez auta to lipa

agata oj ja cię rozumiem, praca, potem spacer, korki i koniec dnia, a w łikendzik studia, w domu wieczny bałagan, na nic nie ma czasu, wkurza mnie to :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no i prosze jak dziewczyny sie zmobilizowały !!!

Madzia no wreszcie się opamietałaś i piszesz, ja rozumiem że chłop wrócił i w ogóle ale ileż można sie witać .... :eek:

Agata to co Wy macie za obiektyw że z 11 piętra było widać Twoje niedoskonałości cery :confused: bo gdybym zdj Twojego nie widziała to pomyślałabym że ten trądzik TAKI bigaśny :baffled: ;-) I zaś następna co marudzi !!!

Gaga to pies miał spacer swojego życia :laugh2:

my tez własnie z grila wróciliśmy i idę zaraz pod prysznic bo uwedzili mnie tam, fujjjjaaa !!! Liwia najpierw była w pony landzie na kucyku pojezdzić a potem do znajomych pojechaliśmy i super wyszalała sie z chłopakami !!!! A jak Miki zarył okropnie buźką w korzeń i cały policzek scharatany to Liwia aż sie popłakała i latała do okoła i dmuchała na niego i przytulała :happy: Nie obyło sie oczywiście bez sprzeczek i ustawiania ale po wypadku Mikiego chodziła za nim jak cień i ściskała !!

Kuźwa dziecko opaliłam :wściekła/y: :wściekła/y: nie wziełam kremu z filtrem no i teraz Marysia ma maksymalne wypieki :wściekła/y:

kurka no własnie ja tez wybieram sie i wybieram o ten krem do sklepu i dojść nie umiem a słońce juz nieźle pali, mamy taki z niskim filtrem tylko

a co do czasu to ja jak mam czas to tu siedzę i pranie, odkurzanie itp lezy i kwiczy !!! Ja tylko coś robie jak Liwia spi albo po 18 no chyba że P weźmie ją na polko a tak to wole korzystac z pogody !!!

Domicela super że Jula ma koleżanki, Liwia tez ma kilkoro dzieci w poblizu i tak do nich ciągnie że szok, i super sie bawi z nimi, bardzo lubi towarzystwo dzieci !!
Jak marudzi przy spaniu to wystarczy jej powiedzieć że śpij bo jutro pójdziesz do dzieci i nie będziesz mieć siły bawić z nimi,
i zaraz spokój i leży ! oczywiście na drugi dzień idzie bo inaczej na krótko by to działało !!

reklama
WITAM
My po sniadanku idziemy do sklepu i na spacerek Amelka wstała dis przed 8 i juz maruda na całego przyjdziemy to ja kłade doczytam co u was jak Amel będzie drzemać

Do góry