reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Hejka!!!!!
:szok::szok::szok: ja pierwsza !!!!!chyba dopiero drugi raz.:szok::szok:
Kurde chyba cos długo ja ta psinka rtansportuje:tak::-)
Trza wytypować list za gaga treści.
"WYSZŁA Z PSEM I NIE WRÓCIŁA"
kurcze gaga melduj sie bo zaczynam sie martwic;-)
A tak wogóle to co z resztą dziewczyn.Marta sie pojawiła,gogi nadal nie ma???
joanna,anda,mailen, żaneta piszą z doskoku.Ale żeby agata i żużaczek tu nie zaglądały to już wogole nie do pomyślenia:no:.no i jeszcze co sie dzieje z evelinką atol i anecik?????????
A madzia sie wybyczyła i nadal nic.kobietko co tam z tobą.??
no chyba o nikim nie zapomniałam jak tak to już go pewnie tu bardzo długo nie było.

reklama
a dzień doberek!!!!
wpadłam poczytać co za poezję wczoraj uskuteczniłyście...myślałam, że więcej tego będzie...widocznie gaga gdzieś z psinką przepadła...albo kacyka leczy:laugh2:
Bibi zapodaj naszą superową foteczkę-tę w domku, niech się dziewczyny pośmieją i popatrzą jak się dobrze bawiłyśmy:-) :-) :-) :-) :-) ( nie gorzej od dzieci):-) :-) :-) :-)
dobra ja uciekam, bo goście nadal są i trzeba za coś się wziąć....
Miłego dnia!!!!!!

hej !!!

Liwia buszuje na polku a po obiadku jedziemy na te kucyki o ile będą otwarte !

Przyłaczam się do apelu Bibi - co z Wami dziewczyny !! no i jeszcze Domicela sie obija ale jest chyba u mamy to usprawiedliwiona !! No i Nenar miała dać znać i ciszaaaa !!! A Ewelinka i Goga na gg migają a ti cisza !!! nu nu dziewczyny !!!

Gaga a ty niue strasz że masz kaca po tym pifku :laugh2:

Hej hej przywołałyście mnie :-) :-) Fakt mam mało czasu , Julka ma koleżanki sąsiadki albo siedzi u nich albo w piasku wczoraj.
A zdjęcia fajne i super że Wam tak wypaliło spotkanie.
A nie mówiłam ,ze Słowiczek to niteczka?
Spadam bo muszę Julę położyc spać...

witam
mnie nikt nie przywoływał ale sama sie wprosiłam :laugh2: :laugh2: :laugh2:
no zdjątka rewelacja . wszytskie kobitki laseczki no i dzieciaczki piękniusie .
no i mnie wczoraj polewanie omineło :sick:
a co z atol?dawno jej nie było ?

pozdrawiam .,

Hej,
Ja też już się odnajduję,zaglądałam,ale weny nie miałam za bardzo.Jakoś mnie smuteczki dopadły ostatnio,też bym chciała się z Wami spotkać a tu nie ma jak.Zdjęcia superowe ;-)
Mały walczy z tym katarkiem,ale też dziwnie-bo jednego dnia ma,drugiego nie ma i tak na przemian.Dzisiaj zjeżdża rodzinka,bo już na niedzielę na komunię sie szykują,a że wolne to szybciej będą.Cała chata pełna :baffled:
W sobotę odwiedził Domiśka jego pradziadek(mój dziadek,z którym parę lat z powodów rodzinnych nie miałam kontaktu).Wyluzowany,zapracowany,imprezy i ciągle w ruchu,normalnie podziwiam,bo wiele ludzi w takim wieku siedzi w fotelach i ogląda tv.A on mówi,że robi wszystko,żeby nie "skapcieć" :eek: :laugh2:
I co tam jeszcze...:confused: Na razie tyle.Mam nadzieję,że uda mi się jeszcze do poniedziałku zajrzeć,choć znając życie ciężko będzie,bo kolejka do kompa.

s

zuzaczku a ty co?? pochłonięta twórczością piękną, a tak swoją drogą moge dać namiary na ciebie koleżance ?? chciała coś zamówić u ciebie ;-)

no pewnie - daj daj, bo akurat bezrobotna jestem:-D:-D:-D

a nie odzywalam sie, bo od niedzieli siedzieliśmy w Bielsku. Ogrzewanie załozone, na dniach wylewaja posadzki i 15go wchodza glazurnicy i inni "od wykańczania portfela". meble zamawiamy w następnym tygodniu. W sierpniu PRZEPROWADZKA:szok::szok::eek::szok::eek::szok:

a tak wogóle, to ciesze sie, że udało Wam się spotkac. Juz niedługo zaprosze do siebie - w końcu to Zielone Płuca Polski:-D. mam nadzieję, że nie zrobicie mi zawodu i będe miała kogo goscić.

teraz nudziłam się przeokropnie, jedyna fajną rzeczą którą zrobiłam było rozsadzenie Kalinowej lavendy... w piękne duże gliniane dwojaczki...

witam ponownie
żużaczku - ty nie potrafisz sie nudzic .:laugh2: fajnie ze prace ida cała parą no i urodzinki witusia moze juz w nowym domku
robert pojechał własnie po jakies papu . maja spi..
:laugh2: :laugh2:
pozdrawiam

reklama
Hej, hej

Melduję się i ja :laugh2:

Wczoraj praca a później Marysia. Nocowałam u rodziców i do kompa sie nie dostałam :eek: A dzisiaj cały dzień z Mery. Jestem padnięta. Te place zabaw mnie wykończą :sick:

A zdjęcie supeeerrroooowweeeee. Aż mi łzy staneły w oczach, że nie mogłam dołączyć :sick: :-( :-( :-( :-( Niech ta pieprz!@#$%^ nauka się skończy żebym mogła wreszcie sie gdzieś ruszyć dalej niż supermarket i moi rodzice :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Do góry