reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
dzwoniłam co z tym zaproszeniem i mi powiedziała położna ze jak 3 lata wstecz miałam robione to zaproszenie nieważne !!!! a ja o ile dobrze pamiętam miałam w ciąży robione więc smole pójdę na kontrole do mojego lek to sie dowiem i najwyzej on mi zrobi i smole ..... tylko strasznie mi nie po drodze do niego .....:baffled:

Heja

gaga podziel sie z nami namiarami na tego gościa od igieł to byśmy wiedziały czego szukać. Może w w-wie czy gdańsku też są tacy magicy.:confused: JA TEŻ CHCĘ CHUDNĄĆ :tak: :tak:

Oj coś dzisiaj nie idzie usypianie tatusiowi. A dziecko takie zmęczone było :baffled: Ja dzisiaj zostawiam brudną chałupę i idę zaraz spać. Darek obiecał, że rano dosprząta :szok:

e-mamo córcia śliczna :tak: :tak:

hihi, dzięki:elvis::elvis::elvis: (podobno po mamusi hahha:szok::szok::-D:-D:-D)

Agata w ministerstwie jakimś pracujesz?:zawstydzona/y::tak: Który to wielki pan mądrala jest szefem Twym ?:-p:zawstydzona/y:;-);-)(wybacz ciekawość)

E_mamo śliczna niunia!! i pewnie po mamuni!:-D
goloneczka była pycha męzuś pojadł i bardzo mu smakowała i była polewana piwem i z piwem do popicia
upiekłam tez spody pod torta jutro musze zrobic
A jeszcze co do golonki to ja tez nie przepadam ale ze smakiem nawet zjadłam:tak: i kolacji zero ani ja ani K a teraz chrapie ze sasiedzi zaraz przyjda
Oki do jutra dzis juz padam

witam z poranną kawą !!!!

Liwia drugi dzień z rzędu obudziła się o 6 i jestem nie pocieszona i z przerażeniem myśle że może jej tak zostać :eek:

do kawusi się dołączam. W domku juz pachnie muziiinek. Piekę bo sie jutro z kalinowem widzimy.

Napiszcie mi jeszcze o tych Yasmine. Mi lekarz chciał przypisac na wyregulowanie hormonów ale nie wzięłam.

Domicela jak Twój storczyk??? Mój skubaniec nadal łysy, nic się nie puszcza hihi:-D:-D:-D:-D:-D za to gwiazda betlejemska kwitnie mi do tej pory:szok:
Mój storczyk kwitnie od Świąt Bożego Narodzenia , ale myślę ,ze juz niedługo bo opadł mu już kwiatek. Za to puścił następny liść. Moze zmień mu okno ,w tej chwili to myślę że dobre byłoby wschodnie albo północno- wschodnie.Moja gwiazda betlejemska też jeszcze kwitnie ale to już są końcówki bo właściwie trzeba ją przesadzić i przyciąć żeby kwitła na zimę znowu.Powodzenia .

Napiszcie mi jeszcze o tych Yasmine. Mi lekarz chciał przypisac na wyregulowanie hormonów ale nie wzięłam.
Mi Yasmin nie posłużył zupełnie.Miałam większość z objawów niepożądanych: potworne bóle głowy, nierówne bicie serca,nastroje depresyjne,zero życia poza tym zaczęła mrowieć noga i to już powoduje natychmiastowe wykluczenie.Za to skóra na twarzy po 2 opakowaniach gładziutka jak pupa Julki.No i cena w Poznaniu kosztuje 44-45 zł a w mniejszym mieście płaciłam 34zl.Są to chyba najdroższe i najgorsze pigułki jakie miałam.Wcześniej miałam Trisiston i to były najlepsze tabletki dla mnie.

reklama
dzwoniłam co z tym zaproszeniem i mi powiedziała położna ze jak 3 lata wstecz miałam robione to zaproszenie nieważne !!!! a ja o ile dobrze pamiętam miałam w ciąży robione więc smole pójdę na kontrole do mojego lek to sie dowiem i najwyzej on mi zrobi i smole ..... tylko strasznie mi nie po drodze do niego .....:baffled:
A to bardzo ciekawe co piszesz bo mnie lekarz mówił ,że trzeba co roku robić.No ale ja to chyba do innej grupy wiekowej należę i dlatego :-).

Do góry