reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

własnie po tabletkach Ci się poprawiła??

ja na razie mam jakieś gie na obniżenie poziomy prolaktyny )bo ciagle da sie jakies tam kropelki wycisnac.
Wiesz co skóra radykalnie mi się poprawiła właśnie przy tabletkach ale nie teraz tylko wcześniej. Później czasami wyskakiwały mi jakieś krostki a szczególnie jak zjadłam coś kakaowego np właśnie murzynek z Twojego przepisu. Na drugi dzień od razu jakieś wulkany:no:.Za to po Yasmin skóra stała się taka zupełnie wygładzona taka jasna bez żadnych zaczerwienień.Dlatego wszyscy mi mówią ,żebym morfologię robiła bo aż blado wyglądam :-)

reklama
hejka jestem!!!
Uff ledwie sie spod sterty prasowania wygrzebałam a juz mam druga
Dziewczynki ja tez juz sie wyleczyłam z pedantyzmu w prasowaniu.
Też wieksza cześć prania składam i gładze rekami.
ale i tak jest tego masa.
Ojj ojj evelinka ale mnie zmroziło jak przeczytałam co przeszliście.
Oby to szybko poszło w niepamieć.A Dominiś sie czegoś nauczył.
Koszmar musiałaś przeżyc.:no:Ale dobrze że nic sie poważnego nie stalo.
No i ze teściowa nie dolewała oliwy do ognia.
Trzymajcie sie !
Ja też anty oczko wodne!!!!
Gaga a coż to za igły:szok: miały być jakies sztyfty a tu igły.:confused:
A boli to, jak je zakłada????Bardzom ciekawa i czekam na efekty.Jak ci sie uda i nie bedziesz po usunieciu tego czegoś tyć to ja sobie też zaaplikuje:tak:Ty dla mnie to taki króliczek doświadczalny;-).bo ja bardzo sceptycznie do wszelkiego rodzaju diet i tympodobnych podchodze.
Ale schudnąc to bym chciała:-):tak:A tak wogóle to z czego ty sie odchudzasz :confused:
Kurde dołujesz mnie kobieto.
Arabella no faceci to mają pomysła.:no:Sodycze rozumiem ,ale gume do żucia???:no::no::no:chyba faktycznie przegieło chłopisko.

Justyna ja miałam 3 lata temu komunie i też 500 dawałam.w tamtym roku znajoma szła i dawała 700.Ale dziewczyny dobrze piszą.Każdy daje indywidualnie i myśle ze jak dacie wiecej to sie nikt nie obrazi;-):-D
A ja mam podobny dylemat tyle ze to juz nie taka uroczystość jak komunia ale zawsze.
Prawdopodobnie idziemy z meżowym za swiadków do bierzmowania.I nie mam pojecia co można takim wyrostkom sprawić na pamiątke zeby zadowolone były a nie była to zbyt kosztowna rzecz.
Dodam że jedno to chłopiec a drugie to dziewczna
Słowiczku ja też sie podpisuje pod petycją coby cie szybko podłączyli.
No i co z naszą Martą???HOP HOP!!!! Kobietko pracująca!!!
Daj znak!!!

hej a ja zanim nalesnikowac będę to kukam tu !!!!

Domicela tak tak co roku ale to zaproszenie to z tego ogólnokrajowego programu i jakby kazdej mieli zafundować to :baffled: A mój lekarz pomimo że jestem w grupie wyskokiego ryzyka nie kaze mi robić co rok cyt a poprzednia lekarka mi własnie raz na rok robiła !!! Jak przy każdej specjalizacji co lekarz to inaczej !!!

Liwia lulu wiec ja za obiad sie biorę i potem do pracki bo rano nie byłam wstanie iść bo miałam dwa biegi pomału i bardzo pomału :-p

dostałyście to zaproszenie na cytologię ??? do mnie wczoraj przyszło i mam się umówić !!!
Nie dostałam, moze jeszcze przyjdzie. Dzwoniłam zapisać się do mojej ginki na przegląd podwozia i cytologię właśnie. Liczyłam na maj ale się przeeeeliczyłam. Zapisali mnie na ... 5 lipca :baffled::sick:. I to kurna nie wiem, czy mi akurat @ nie pokrzyżuje plany, dupa blada, szlag by to trafił. A jeszcze nie wiadomo, czy się na wizytę refundowaną dostanę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No oddałam pita w US i do zwrotu 450 zł.Ciekawe kiedy oddadzą.....
Ja oddałam jakieś 3-4 tygodnie temu i we wtorek dostałąm zwrot - 528 zł :-):tak::happy:

...ups chyba ja......
jeszcze mam trochęczasu do @ ale może cosik się przyspieszy skoro panuje wirusik na necie ;-)
Gaga czytam o tych igłach..i to coś podobnego co mojego mężowego Koleżanki robią......u faceta w Kłodzku. Przez 1 tydz nie jadły a potem stopniowo zupki a właściwie wywar i jarzyny gotowane....

Obcięliśmy dziś włoski Tomaszkowi........maszynką .....siedział jak aniołek.
Uciekam spać..........
Przegięcie z tym tygodniem niejedzenia, co to za oszołom... :baffled:
Próbowałam podciąć dzisiaj Ani włoski z tyłu, ale tak się kręciła, ze się nie dało. Tylko udało mi się grzywkę przyciachać jakimś cudem :eek:.

Liwia drugi dzień z rzędu obudziła się o 6 i jestem nie pocieszona i z przerażeniem myśle że może jej tak zostać :eek:
Ania drugi dzień wstaje o 7.40. I dlaczego nie da się matce wyspać :confused::wściekła/y::-(. A w tygodniu z babcią śpi do 9tej... :baffled:

ja na razie mam jakieś gie na obniżenie poziomy prolaktyny )bo ciagle da sie jakies tam kropelki wycisnac.
bromergon lub parlodel (jest jeszcze chyba costangus czy jakoś tak), kiedyś brałam, zaczynałam od tego drugiego specyfiku i na początku zwaliło mnie z nóg, ale szybko organizm przywyknął. Tylko dregie cholerstwo i przeszłam na bromergon i było ok. A u mnie brak śladów po karmieniu, no może tylko efekt uboczny - (nie używany narząd zanika) biust jeszcze mniejszy niż przed ciążą, tragedia...

Żużaczku wracając do Yasmin - biust po nim rośnie.A co do tych kropelek to jak będziesz pobudzać piersi albo np mąż to one będą produkować..:-) poza tym niektóre kobiety nadają się na mamki.Nie mając swoich dzieci mogą karmić.....;-)

Hej,
Byłam na przeglądzie podwozia jak tu piszecie i mi nie zrobiła cytologii,bo powiedziała,że...za młoda jestem i u nas to dopiero od 25 roku życia robią.Tyle co w ciąży miałam a teraz nie muszę,a wogóle to mam wszystko ok na szczęście.
U nas z Pita też szybciutko zwrócili.Ponoć na konto to błyskawicznie wpłacają,ale jak ma nosić listonosz to się ludzie doczekać nie mogą.
Dominiś marudny,te 5 to żyć nie dają,co godzina mu zmieniam bluzki i suszę,bo cały mokry.Teraz sobie drzemie,a ja idę do kuchni zajrzeć :-)

Byłam na przeglądzie podwozia jak tu piszecie i mi nie zrobiła cytologii,bo powiedziała,że...za młoda jestem i u nas to dopiero od 25 roku życia robią.Tyle co w ciąży miałam a teraz nie muszę,a wogóle to mam wszystko ok na szczęście.
Oj to Ty młoda jesteś :-)

małe jest piękne...napisał Żużaczek mający 156cm wzrostu...w kapeluszu...:-D:-D
Żużaczek na pewno :-):tak::-D

reklama
hej!
oj ja tez powinnam iść na przegląd bo mnie gin juz dawno ściagał za cytologię, a ja zawsze wymówka że czasu brak...dziś co prawda wolne, ale @ więc odpada...
a o tym że ktoś za młody na cytologię to nie słyszałam ;-)
wolne dziś mam, miałam mieć dzień dla siebie, fryzjer te sprawy, kosmetyczka...no i owszem fryzjer zaliczony a kosmetyczka dopiero po południu przyjmuje ale może zdąże się załapać :-)
na szczęscie Olek dziś już lepiej, biega bawi się, dzielny chłopczyk troszkę osłabiony, ale nie daje się chorobie :tak: bo wczoraj to...był ledo żywy, na wieczór 39,8 stopni szok!!! pierwszy raz chory, więc ja spanikowana, nigdy nie miał gorączki, a tu masz i to od razu taka wysoka, a dziecko nie te zupełnie, smutny bez życia, ledwo na oczka zapuchnętę patrzył i z rąk nie schodził...ale co się dziwić, stary przy takiej gorączce majaczy a co dopiero maleństwo...ale mam nadzieje ze będzie tylko lepiej

Do góry