reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Biedna jesteś , dużo zdrówka , ja też to przerabiałam , na szczęście po jednym dniu przeszło.
Dzisiaj napisała do mnie Kasia - słowiczek. I chyba w przyszłym tyg będzie miała internet.

hej..
ja z pracy pisze własnie.... nuda tu dzisiaj i puchy ze kota mozna dostac....zaraz zamykam biznes i do domu...
ale sie dzisiaj narobiłam w ogrodzie az mi rece mrowiły... a olo jak przy mnie szalał i oczywiscie ubaw miał ze hoho..zilsko ze mna wyrywał i całował.... oj ten mały urwis...r
raczka coraz lepiej wyglada... zobaczymy co powiedza lekarze w bydgoszczy , pewnie jeszcze kolejene lasery beda...

hej hej !!!
Liwia cały dzień na polku ściągneła o 19 :-D wcześniej byla tylko na spanku i jedzonku a tak urzędowała na ogródku a potem u dzieci była z babcią !!!
Młoda jakby zdrowa ale taka marudna że szok i jeść od kilku dni nie chce i juz siwne :baffled: moze to faktycznie te zębicha 5 ! ale ja tak jakoś nigdy nie zwalam na zęby !! W poniedziałek dla spokoju polece siuśkami do badania !! Martwi mnie to jej nie jedzenie bo najpierw oprotestowała mleko potem kaszki a teraz owocki :eek: i co tej kozie dawać do jedzenia :confused:

robię sobie popcorn i poczytam co u Was !!

obczytała tylko niusa że Żużaczek wykosił jajem konkurencję BRAWO !!!!

Justyna moja od kilku dni tak samo marudna, oprotestowała jedzenie, ale ja się nie przejmuję bo wiem , że to dolne piątki dają jej do wiwatu. Już prawie się przebiły , dzisiaj po tych spacerach nawet chętniej jadła.

mam popkorn :-p łapcie bo dzielę

Madzia :-D fajny awatarek :laugh2:

Atolek no to ciekaam nowego pojazdu !! A dekoracje autortwa Liwii tez juzmamy na scianie :-D

Gaga my niedawno zakupiliśmy take ala wiosenne sandały i na taką pogodę akurat !!

Margarita zdrówka !!! a w niedzielę trzymać będe z całych sił :tak:

no to moja madrala sąsiadom na ogródek sie pchała to jej mówie ze nie wolno bo nie ma pana ani pani i musi iść i zapytać pana czy może iść na ogródek i do kurek a ta sie odwróciła i wlazła po schodach pod drzwi i chciała pukać :eek: W ogóle bardzo lubi ludzi szczególnie dzieci i nie przpuści nikomu a dzis teściowa jak z nią była u znajomej co ma 3 maluchów to nie szło jak zwykle od niej jej wyciągnąc !!! dopiero dziadek poszedł i akoś sie udało !!!! Ostatnio to zaciągneła tą najstarszą dziewczynke pod nasze auto i kzala jej włazić i chciała jądo domu zabrać :-D

Justyna, moja też od jakichś 3 tygodni ni chce jeść. Tzn. nie chce jeść obiadów i owoców (pić, oczywiście też nie chce), za to słodycze - bardzo chętnie. Potrafi wtrąbić 3 kawałki sernika przez pół dnia. Lody uwielbia. Nie ma problemu też z kaszką czy danonkami. Tylko ja jej nie daję słodkiego, ale tatuś chce być najlepszy i zawsze ją czymś uszczęśliwi:wściekła/y:

Żaneta, Ty to pracoholik jesteś! To się leczy!

Margarita, jak się czujecie? Dużo zdrówka życzę!

Domicela a moja po całodniowym szaleństwie na polku i tak ble i nie na wszystko ale czekoladę to by wszamała :eek: Ja już nie wiem czy to zęby czy nie zęby !

nakopcie mi bo musze iść prasować :baffled:

Justyna, ja Ci nie nakopię, bo na mnie czeka sterta prasowania, sterta kolokwiów, a ja od godziny ide do łóżka i ... siedzę na BB:-)

reklama
Do góry