reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Atol - gaga ma rację, przynajmiej wiadomo, że facet w 100% :-D Ja nie wiem oni na jakieś innej planecie żyją czy co a tu tylko ciało :eek:
Mój D. niestety do tej pory nie rozumie, że dziecko musi mieć swój rytm i należy postępować zawsze tak samo.:baffled:

Evelinka - a czytałaś skutki uboczne witaminy C, też byś się zastanawiała czy dawać :tak: Podawaj tylko zgodnie ze wskazówkami lekarza i już. Ten syrop jest bardzo popularny i wielu lekarzy go przepisuje.

Dzisiaj w do mojej pracy przyjeżdżał premier kaczka i co .... jest łysy na czubku głowy bo było pięknie widać w słońcu i do tego kurdupel:laugh2: . Podobno niższy nawet od Zyty a ona raczej do wysokich kobiet się nie zalicza :laugh2:

reklama
Dzisiaj w do mojej pracy przyjeżdżał premier kaczka i co .... jest łysy na czubku głowy bo było pięknie widać w słońcu i do tego kurdupel:laugh2: . Podobno niższy nawet od Zyty a ona raczej do wysokich kobiet się nie zalicza :laugh2:
buahhahahhahahhahah :-) :-) :-) :-) ale sie naśmiałam ....:laugh2: :laugh2: :laugh2:

A moja pępowina sięga jedynie do wieczora. Nie wyobrażam sobie zostawienia małej na całą noc, byliśmy 2 razy na imprezie ale max o 2 byliśmy w domu. Zresztą jak idę do pracy to wiem, że tak jest ok ale jak mam iść na zakupy po pracy bez Marysi to mam wyrzuty sumienia że nie jestem z nią :eek:

Evelinka - idź do urzędu pracy i po prostu porozmawiaj z jakimś doradcą nt stażu. Może będą jakieś szkolenia (teraz jest sporo kasy z UE) no i oczywiście trzeba samemu szukać. Wszystkie ogłoszenia do administracji są na stronach BIP: ale nie wiem czy obejmują one również administrację samorządową. Musisz popatrzeć. No i portal Praca, oferty pracy w Polsce oraz praca za granicą - pracuj.pl.

Atol, ja na mojego chłopa w ogóle nie mogę liczyć, więc nawet nie próbuję sobie wyobrazić jak będę kąpać, usypiać i zajmować się dwójką.

chyba nie bedzie tak żle ....:-D :-D zmięknie jak szkrabika zobaczy i rzuci sie w wir pracy by pomóc małżonce

a tak na marginesie mnie sie zachciewa znów takiego rózowiaczka :cool2: .....musze to skonultowac z mążem:cool2:

agata - to pokazówka jak ta lala. no cóz .... szkoda gadać. :no: na taczkę go kurdupla i tego wielkoluda razem z nim . i po tym dziedzińcu dwie rundy zaserwować i won.:wściekła/y:

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: agata mnie trafia jak słysze o naszych politykach, oj nie wydalam nerwowo, dla mnie jest niepojęte jak tacy ludzie mogą rządzić no jak !?!?!?!?!?!?!?!?!?!

a wiecie że ja tez ostatnio nad kolejnym potomkiem myślałam :-) i mąż mówi że gdyby mu więcej zapłącili za program który pisze, to czemu nie - no i sie wtedy przeraziłam :-D no ale ja na razie muszę wyjaśnić sytuację z moja pracą, zacząć staż, no zobaczymy, ale druga dzidzia na bank będzie, tylko kwestia czasu

Evelinka - a czytałaś skutki uboczne witaminy C, też byś się zastanawiała czy dawać :tak: Podawaj tylko zgodnie ze wskazówkami lekarza i już. Ten syrop jest bardzo popularny i wielu lekarzy go przepisuje.
No fakt,rzeczywiście jak sie póki co nic nie dzieje to nie ma sensu świrować,tylko mały nie chce tego łykać,okropne w smaku...
Dobra,ja się zmywam,bo mężowy lada moment wróci i zasiądzie do kompa wiadomości poczytać.
Arabella dacie radę z dwójką,a później jak się dzieci zaczną dogadywać,to będzie więcej spokoju dla Was ;-)
Spokojnej nocki.

reklama
ewelinka ja tez miałam schziy za pierwszym razemjak przepisali Eurespal !! ale szybko wyleczy sie młody a po co ma sie męczyć i potem jeszcze coś sie przyplącze !! Ja juz ze dwa czy 3 razy dawałam ten syrop !! i Agata ma racje :-D

a z tą moją pępowiną to jest tak, ze z męzowym jak zostanie to jestem spokojna bo on nawet bardziej niz ja pilnuje rytuału Liliśki !! No i druga taką osoba jest moja siostra potem dopiero teściowa ale i tak ja potem myśle i schizuje !! Paweł się śmieje ze jak Liwia pojdzie do przedszkola to ja będę pod oknem stala i kontrolowała czy krzywda jej sie nie dzieje itp ......

Do góry