reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Cześć.
Żyję....ale faktycznie dzieci rządziły. Teraz Łuki śpi i trochę spokoju...

A ja czekam na @.hihihihi
A tak poza tym mam ogromniastego lenia.
Nic się nie chce...
Gaba zasmarkana, ciekawe czy to będzie epidemiologiczne???

reklama
Dostałam od gina tabletki anty...ciekawe jak będę się czuła po prawie 5-cio letniej przerwie w braniu...
A na zabieg bardzo się boję...brrrr...całe szczęście, że będzie w znieczuleniu ogólnym...

Witam ponownie,Maximilian spi:-) .Ciekawe jak dlugo,nasi sasiedzi wlasnie sie wyprowadzaja i w domu jest dosc glosno:wściekła/y: .Wczorajszego slonca juz u nas nie ma:-( .Nadal jednak jest cieplo.Dzisiejszy spacerek mamy zaliczony.

Justynka,ale mi przygadalas z tym powitaniem Axla:-D .Chyba jednak przyznam Ci racje i postaram sie poprawic:happy: .

Slowiczku,nie zazdroszcze Ci zabiegu.Ja tez bym sie bala bo jeszcze na cale szczescie czegos takiego nie mialam.Trzymaj sie dzielnie.Ja tez czekam na @...i doczekac sie nie moge.Chyba dostane w poniedzialek jak Axel nareszcie bedzie w domu:wściekła/y: .

my juz po obiadku zbieram sie na druga zmianę :-D ale taką krótką bo do 17 tylko czekam az Liwuśnik wstanie co jej dam jesc i pójdęęęęęę........

Żużaczku no niech tylko teraz listonoszka spróbuje przejsc bez paczki zaraz psami ją pogonie :cool2: A jak zdj sie przydadzą to siem cieszem !!!

Marzenka :-D to jak @ to jest szansa ze nie bedziesz az tak zajęta ;-)

a u mnie juz prawie poszła :tak:

oho budzi sie Liwuśnik .....

do wieczora ......

Witam
Amelka śpi a ja z wami
Zadyma od rana w Domu Justyna masz racje że David =zadyma oj wiem cos o tym
Krzysiek naprawia pralkę byl dzis gosc z telekomunikacji juz zaczynaja cos robic z telekomunikacji a moze w tydzien sie uwiną:-) :tak:

a tu co tak pusto kobitki ??
maja spi. ....nie spała w dzien wiec szybko zasneła ... ja sie zabieram do nadrabiania postów a to zonk ...:eek:
no nic pewnie zaraz ruszycie z produkcja jak ja padne snem sprawiedliwego.
żużaczku dzieła extra.
słowczku ja tez nie zazdrosze zabiegru wrrrrrrr trzymaj sie dzielnie
margaritaka - dopiero doczytałam super ze w koncu na swoje ...:laugh2: a tesciowa niech pyta : ,,kto pyta nie błądzi" :laugh2: :laugh2:

nadrobiłam, ale pisać mi się nie chce
nie mam jutro egzaminu, przełożony
padam na pysk
jutro znowu zajęcia

Oj,Margarita rozmarzyłam się jakby to było na swoim-super by było:tak: :-) Domiś dziś nie spał cały dzień,bo zasnąć nie mógł od tv i tych porąbanych reklam w drugim pokoju.Aż mnie nosiło :wściekła/y: :wściekła/y: Dopiero teraz padł chyba,bo go nie słychać.
Słowiczku jakoś zabieg przeżyjesz i będziesz spokojniejsza,że Ci tam się nic nie dzieje ;-) A co do tabletek,to jestem jakaś nieprzekonana w tej kwestii,nie mogłabym się zdecydować...dziwna jestem...:eek:
Żużaczku widzę,że barokowo-romantyczne klimaty Cie ogarniają :-)
Uciekam prasować,bo się mnie nazbierało...:sick:

reklama
Do góry