justyna
Fanka BB :)
hej !!!!!
Łoł Margarita mnie uprzedziła ze produkcja niezła ale tego sie nie spodziewałam
Żanetka jaki zły przykład ??? jestęs szefowa czy nie a szefowi wszystko wolno
Atol spróbuj zmienić te herbatki i zobaczysz czy to nie z tego przypadkiem !! u nas na kazdego hippa albo kolka albo wymioty itp
Marzenka a jak wróci to te powitania i znów Cie nie bedzie na bb A ze spaniem Maxa to nieźle za chwilę on Cie bedzie usypiał :-)
a moje klasy rzadne spotkan nie robią :-( jekies takie niemrawe towarzystwo czy jak !! a szkoda !!
Madzia, Joanna to wizyty opłakane i obryczane ale juz po .....
Żuzaczku no niech no tylko przyjdzie to cudo .....a poczta na pewno mnie wk.... i bede czekac jak łoś !!!! ja juz chce
ewelinka no i masz epidemia @ za co ??? a ja sie zastanawiałam która to ;-)
Margarita jak to Dawid to juz wiecej nie musisz pisać bo Dawid=sajgon normalnie nie znam spokojnego Dawida a jak do zdj przychodza i mi powie ze Dawid to zawsze jest czad
no obczytałam !! moge spokojnie udac sie do łózka !!!!
Łoł Margarita mnie uprzedziła ze produkcja niezła ale tego sie nie spodziewałam
Żanetka jaki zły przykład ??? jestęs szefowa czy nie a szefowi wszystko wolno
Atol spróbuj zmienić te herbatki i zobaczysz czy to nie z tego przypadkiem !! u nas na kazdego hippa albo kolka albo wymioty itp
Marzenka a jak wróci to te powitania i znów Cie nie bedzie na bb A ze spaniem Maxa to nieźle za chwilę on Cie bedzie usypiał :-)
a moje klasy rzadne spotkan nie robią :-( jekies takie niemrawe towarzystwo czy jak !! a szkoda !!
Madzia, Joanna to wizyty opłakane i obryczane ale juz po .....
Żuzaczku no niech no tylko przyjdzie to cudo .....a poczta na pewno mnie wk.... i bede czekac jak łoś !!!! ja juz chce
ewelinka no i masz epidemia @ za co ??? a ja sie zastanawiałam która to ;-)
Margarita jak to Dawid to juz wiecej nie musisz pisać bo Dawid=sajgon normalnie nie znam spokojnego Dawida a jak do zdj przychodza i mi powie ze Dawid to zawsze jest czad
no obczytałam !! moge spokojnie udac sie do łózka !!!!