reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

hej !!!!!

Łoł Margarita mnie uprzedziła ze produkcja niezła ale tego sie nie spodziewałam :-D
Żanetka jaki zły przykład ??? jestęs szefowa czy nie :dry: a szefowi wszystko wolno :-D

Atol spróbuj zmienić te herbatki i zobaczysz czy to nie z tego przypadkiem !! u nas na kazdego hippa albo kolka albo wymioty itp

Marzenka a jak wróci to te powitania :happy: :cool2: i znów Cie nie bedzie na bb :dry: A ze spaniem Maxa to nieźle za chwilę on Cie bedzie usypiał :-)
a moje klasy rzadne spotkan nie robią :-( jekies takie niemrawe towarzystwo czy jak !! a szkoda !!

Madzia, Joanna to wizyty opłakane i obryczane ale juz po .....

Żuzaczku no niech no tylko przyjdzie to cudo .....a poczta na pewno mnie wk.... i bede czekac jak łoś !!!! ja juz chce :wściekła/y:

ewelinka no i masz epidemia @ za co ??? a ja sie zastanawiałam która to ;-)

Margarita jak to Dawid to juz wiecej nie musisz pisać bo Dawid=sajgon :-D normalnie nie znam spokojnego Dawida a jak do zdj przychodza i mi powie ze Dawid to zawsze jest czad

no obczytałam !! moge spokojnie udac sie do łózka !!!!

reklama
Witajcie
ta epidemia @ nie na wszystkie działa , u mnie nie ma.Zresztą ja ją lekko przechodzę .
Margarita życzę Ci aby Ci się dobrze mieszkało w nowym miejscu. Odżyjesz.Powodzenia.
A co do psów to ostatnio mam ludziowstręt. Wybiórczy.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry:

a wczoraj w nocy wyczesałam cos takiego:

jakbyście mialy juz dość moich bohomazów to mówcie...
412f9418c53eac04med.jpg

hej !!!

ale mnie łeb boli :sick: byłam z Liwusią na podwórku i teraz kima sobie a ja musze brać sie za obiad !!!!

Żużaczku juz nie kokietuj ;-) Piękne tylko określ blizej co to jest !!!

oj chyba Gaba daje czadu bo cos Słowiczki nie widać :-D

Żużaczku bardzo ładne , a nie myślałaś o ozdabianiu doniczek? Np w Ikei są doniczki a właściwie osłonki pomalowane białą emalią za 2zł.I wtedy jakiś ładny wzorek bluszczowy albo fioletowe irysy ...

Justyna to pudło na czekoladki, takie sporawe. Zdjecia doszły!! SUPER!! (ale tylko jeden e-mail, drugi białe misie zlizały z kabla chyba). Szkatuła poleciała do Cie z samego ranca. Moze juz jutro będzie? Priori wysłana.
domicela w tym sęk, ze nie mam jak tych cudów w ikei kupić. jakoś nie po drodze warszawka....:-:)-(...po 2zł buuuu:baffled::baffled::baffled:. A jakie one duże? Może ktos się zlituje i mi przesle?:cool2:

domicela w tym sęk, ze nie mam jak tych cudów w ikei kupić. jakoś nie po drodze warszawka....:-:)-(...po 2zł buuuu:baffled::baffled::baffled:. A jakie one duże? Może ktos się zlituje i mi przesle?:cool2:
A nie masz ikei w Białymstoku ?????:confused: To przecież bardzo duże miasto.....
A te osłonki nie za duże , średnie ale nie zmierze Ci bo szkodnik Julka popsuła miarę...

reklama
Wiesz co ja ją sfotografowałam jak robiłam zdjęcie Julki na sankach w domu. Wejdź do galerii i spójrz na parapet na zdjęciu.

Do góry