reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

heja

U mnie też @, roznosi się to po sieci czy co:confused: :eek: :szok:

Darek sprząta z Marysią, to moje dziecko doskonale wie czego od niej oczekujemy i ma nas w d.u.p.e. :no: :no:

Kurcze nie pamiętam co miałam napisć. Czytam was z pracy i później zapominam. Muszę sobie zapisywać :dry:

reklama
zuzaczku toż miałam napisać że szkatułka piękna, bardzo łądniuteńka i super pomysł (zdaje się justyny)

agata ja też tak mam że czytam a potem zapominam, no ale jak tyle nadrabiania to się nie ma co dziwić :-)

wiecie co jakiś leń mnie dopadł, tylko bym siedziała i nic nie robiła, a tu się nie da

No, najgorszy był ostatni klocek - przez 10-15 minut nie chciała go podnieść :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Teraz dziecko jest kąpane i spać. A ja do roboty - obiadek na jutro pranko bleeeeee.

Goga - będę w tym sklepie ze zdrową żywnością w weekend. Jeżeli chcesz to oczywiście mogę dokonać zakupów:tak: . No i ten numer konta prześlę w weekend :zawstydzona/y:

Rany ale mnie dzis dzieci znerwiły.
Wogóle im sie spać nie chciało.
I padły przed chwilką.Ja padam na ryjek tez i mówie dobranocka.

Padam na gębę, jeszcze jeden dzień i weekend, uff. Od połowy lutego jak mi wypali szkolenie to w soboty od 9 do 16 będę na zajęciach. 10 takich sobót. Oj będzie się działo.

reklama
Ja też sie oddalę do kucharzenia.
Czytałyście dzisiaj o nowej propozycji PIS dotyczącej 100 na miesiąc dla kobiety w ciąży. Słabo się robi. Ciekawe jak zmuszą kobiety do kupowania za tę kasę warzyw i witamin a nie taniego wina albo papierochów :confused: :baffled: :wściekła/y: :no: . Popierdoliło kogoś :wściekła/y: :wściekła/y:

Dobrej nocy kobitki, oby dzieci jutro były bardziej znośne.

Do góry