reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
dzieki, u nas w aptece tego nie mielismy, jutro tam bede to zapytam w hurtowni, jeszcze raz dzieki spadam, Helenka marudzi of kors

No
Justyna
Skończona
skończona:
3e9cc0bea672e6f0.jpg

bf501637f4965175med.jpg

9f6dd0248e72e60dmed.jpg

To ja witam !!!
Oj mialam dzis co czytac.I tak trzymajcie dziewczyny.
Ja od wczoraj wieczora ma noc i dzien świra.
Mały taki jakiś nie swój po tym szczepieniu.
Mam nadzieje ze dzisiejsza nocka bedzie lepsza.
Nie zaglądałam dziś cały dzionek bo poprostu sie nie dało taki czad...:wściekła/y:
A Badiś dziekuje za te pochwały dzielności.
A jeszcze była dziś u mnie kumpela z 2 dzieci.
Zrobiły niezła zadyme i mam troche sprzatania.
Atol,ja też szukałam tego sabsinmplex ale u nas tego nie mają.
Czasem można kupić na allegro,bo to ludzie przywożą.
Ale u nas nic nie pomagało,nawet "debridat"
Poprostu przeżyliśmy,ledwo bo ledwo ale jakoś.
Żużaczku cudna szkatuła.:tak:
No nie daja mi popisać ,bop ciagle coś
I z tego wszystkiego nie wiem o czym jeszcze miałam pisać.
A słowiczku jak po Ginku.i może spotkanie z szefem to po to,żeby ci podwyzkę zaserwował:confused::happy:a nie o zwolnienie.

Bibi ja też miałam dzisiaj dzień świra...normalnie padam...tak czadu dał Łukasz...a nie był szczepiony dzisiaj:no: :wściekła/y: :wściekła/y:

A u ginka z jednej strony dobrze a z drugiej źle!
Dobrze, bo myślałam, że będzie gorzej a źle, że 19-go idę na zabieg. No, ale tego się spodziewałam...Muszę "zawieszenie naprawić";-) :tak: :-)

A jeżeli chodzi o szefa to niestety będzie zwolnienie, tak mi mówi intuicja i wszelkie znaki na niebie....

arabella takiego smaka mi narobiłaś pączkami...że będąc dziś na zakupach poczułam zapach świeżutkiego pączusia i MUSIAŁAM kupić. Właśnie skończyłam jeść drugiego :-) :tak: :-) :tak:

reklama
jestem wreszcie
dzień zakręcony i mi brzuch napieprza oczywiście @@@@@@@@@ ale widzę że tu jakaś epidemia @@@

olimpiada niestety bardzo trudna i chyba nici z przejścia dalej, no ale moim zdaniem ten kto wymyślał zadania przegiął i tyle

jutro zajęcia, w sobotę egzamin i imprezka u koleżanki z pracy (25 -lecie ślubu) macie pomysł na prezent, kobitka jest czadowo-imrezowa, przefajna strasznie

no nic słysze mamo mamo mamo z łązienki, to pomykam

Do góry