anda55
Fanka BB :)
anikawijak mój synek był malutki to też nie myślałam o drugim,tym bardziej, że był baaaardzo żywotnym dzieckiem, ale po 8 latach nie potrafiłam przypomnieć sobie tych gorszych chwil. Myślałam tylko o słodkim bobasku, którego muszę mieć .Tak że pewnie i Ty za jakiś czas zapomnisz. Pocieszę Cie, że moja też płakala ale w nocy- jestem totalnie niewyspana.Najpierw ja nie mogłam zasnąć do 1:30 a potem Oliwka obudziła się o 2:30 i jakoś ze złością zabierała się do cyca ,a to uchwyciła po czym zaraz wierciła się i wypluwała pierś i tak do 4:00, bo później tak mi chlusnęła , że nie wiem czy to wymioty czy ulanie ,bo dużo tego było i musiałam ją calutką przeierać a rożek ,podusia i moja koszula jest w praniu ( ja spię z małą).
A do tego na dziś mieliśmy zaplanowane wielkie wyjście na pierwszy spacer , a tu nici- u nas padało a teraz zachmurzone i nawet pranie nie wyschnie.Jakoś dziko zapowiada się ten dzień ,a może to ja tak marudzę.....
A do tego na dziś mieliśmy zaplanowane wielkie wyjście na pierwszy spacer , a tu nici- u nas padało a teraz zachmurzone i nawet pranie nie wyschnie.Jakoś dziko zapowiada się ten dzień ,a może to ja tak marudzę.....