słowiczek
mama pisklaczków
gaga nie mam nic z logiki. Jechałam na ściągach z tego na studiach...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapomniałam Wam napisać, że biorę się za siebie... W sobotę byłam u fryzjera (ale średnio mi się podoba to co mam na głowie), a dziś idę do mojej ginekolożki - niezłe opóźnienie, bo umawiałam się z nią na styczeń 2006...
hej kochane !!!!
dzis poleciałam z rana pod pretekstem pilnej pracy do zakładu zeby poczytac co u Was ale co chwila cos i nie nadrobię choćby nie wiem co ???
męzowi zagroziłam ze jak nie odda mi internetu to wezme od Was nr telefonów i bede dzwonic ;-) i chyba go prawie przekonałam![]()
Gaga pociesze cie ze Liwia robi to samo po 2 sie budzi i zasypia ok 4.30i jęczy, wygłupia sie, złazi, włazi !!!! i tez kombinuje co ???
poradzcie bedzie to fajne Krzesełko-Uczydełko Fisher-Price Nowość 2006 (143974677) - Aukcje internetowe Allegro
Liwia lubi siadac na krzesłakch, zresztą nie mamy nic takiego to siada na ksiązkach grubszych, kartonach itp i myslałam ze zamiast pierdoły na mikołaja i choinke to jedno drozesze !! sama nie wiem !!! co ???????