reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
U mnie też nocka do bani, może nie tak jak u Słowiczka, ale i tak kiepsko. Maras stękał, kwękał, sciągał piżamę, płakał, domagał się masowania brzuszka, rzucał się tak, że ciągle w coś uderzał... Zasnęliśmy przed 7, a zaraz Tomek wstawał do pracy i trzeba było też budzić i ubierać Michała...
Słowiczku - zapalenie płuc może też być wirusowe chyba. Jak Gaba ma silny organizm, to może się nie zarazi. Ale na Łukiego też musisz uważać. U Micha rok temu w przedszkolu było wirusowe zapalenie płuc, Michu miał wtedy
"tylko" zapalenie oskrzeli, a Maras niestety zapalenie płuc :-( Trzymam kciuki żeby Was to ominęło.

Zapomniałam Wam napisać, że biorę się za siebie... W sobotę byłam u fryzjera (ale średnio mi się podoba to co mam na głowie), a dziś idę do mojej ginekolożki - niezłe opóźnienie, bo umawiałam się z nią na styczeń 2006...

Ale mnie Goga pocieszyłaś...:-( Wiem, ze chciałas dobrze....
Mam tylko nadzieję, ze Gaba jednak nie załapie. No i może te szczepionki (ribomunyl), którymi ją cały czas uodparniamy, będą działać...
A Gaba raczej silna nie jest...

Dziś po południu ide szczepić Łukasza tym Infanrix IPV HIB.

A teraz spadam spaaaaać...............................

Zapomniałam Wam napisać, że biorę się za siebie... W sobotę byłam u fryzjera (ale średnio mi się podoba to co mam na głowie), a dziś idę do mojej ginekolożki - niezłe opóźnienie, bo umawiałam się z nią na styczeń 2006...

super, super, super!!!!!!!!!!!!!!!!A pokaż się!!!:-)
Ja też u fryzjera jakiś czas temu byłam, pokupowałam sobie trochę kosmetyków i parę ciuszków, no i został ten ginekolog na którego czasu nigdy nie ma....

A ja nadrobiłam bo przez weekend albo nas odwiedzali albo my odwiedzaliśmy.I na internet nie było czasu.
Julka pije bebilon 3 razy dziennie rano po wstaniu , około 13albo 14 i wieczorem i jest to ok. 180 ml.I bardzo lubi swoje mleczko , jak widzi butlę to ma uśmiech od ucha do ucha.:tak:
Nocki u nie spoko bezproblemowe , tylko wieczorne zasypianie nie jest proste , bo Julka najpierw ogląda Clifforda , a później jescze bryka , albo ogląda książeczki w łóżeczku, i czasami schodzi jej do 8:30. Ale mówię połóż się na podusi to wtedy usłucha.

hej kochane !!!!

dzis poleciałam z rana pod pretekstem pilnej pracy do zakładu zeby poczytac co u Was ale co chwila cos i nie nadrobię choćby nie wiem co ???
męzowi zagroziłam ze jak nie odda mi internetu to wezme od Was nr telefonów i bede dzwonic ;-) i chyba go prawie przekonałam :baffled:

Gaga pociesze cie ze Liwia robi to samo po 2 sie budzi i zasypia ok 4.30 :wściekła/y: i jęczy, wygłupia sie, złazi, włazi !!!! i tez kombinuje co ???

poradzcie bedzie to fajne Krzesełko-Uczydełko Fisher-Price Nowość 2006 (143974677) - Aukcje internetowe Allegro
Liwia lubi siadac na krzesłakch, zresztą nie mamy nic takiego to siada na ksiązkach grubszych, kartonach itp i myslałam ze zamiast pierdoły na mikołaja i choinke to jedno drozesze !! sama nie wiem !!! co ???????

witam
maja spi...... uf wczoraj pzyszli do naz znajomi i sie rozbrykała. czekalismy na wyniki wyborów no i jak wygrała h.g.w i bili jej brało to mała skakała na łozku i tez biła....nasmielismy sie co niemiara.
od dzis wczesniej usypiamy w dzien .....bo ostatnio dochodziło do tego ze chodziła spac o 22.30 a to chyba troche za pózno. im wczesniej sie połozy tym wczesniej pójdzie spac na noc
o rany jak wam fajnie . ja tez musze sie za siebie zabrac.....moze zadzwonie i umówie sie do fryzjera o tak......... ide.............skorzystam z okazji ze robert w domku:laugh2: :laugh2:

hej kochane !!!!

dzis poleciałam z rana pod pretekstem pilnej pracy do zakładu zeby poczytac co u Was ale co chwila cos i nie nadrobię choćby nie wiem co ???
męzowi zagroziłam ze jak nie odda mi internetu to wezme od Was nr telefonów i bede dzwonic ;-) i chyba go prawie przekonałam :baffled:

Gaga pociesze cie ze Liwia robi to samo po 2 sie budzi i zasypia ok 4.30 :wściekła/y: i jęczy, wygłupia sie, złazi, włazi !!!! i tez kombinuje co ???

poradzcie bedzie to fajne Krzesełko-Uczydełko Fisher-Price Nowość 2006 (143974677) - Aukcje internetowe Allegro
Liwia lubi siadac na krzesłakch, zresztą nie mamy nic takiego to siada na ksiązkach grubszych, kartonach itp i myslałam ze zamiast pierdoły na mikołaja i choinke to jedno drozesze !! sama nie wiem !!! co ???????

krzesełeczko super .....szczerze powiem ze sama sie nad nim zastanawiałam . gdzies na stronie www.fisherprice.pl jets demo tego krzesełka....i bardzo fajnie to wygladało.

reklama
Justyna jak byłam z Julką w sklepie z zabawkami to Julka się nim tak zainteresowała ,ze nie chciała z tego krzesełka zejść, tak jej się podobało.

Do góry