reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Dobry wieczór.
Śpicie?
Wiecie, że od ponad tygodnnia nie widziałam męża. I nawet za bardzo nie tęsknię. Oj niedobra żona:no: :no: A on tam w domu cierpi. Widocznie ma za co :-D

reklama
olo własnie usnoł...wkoncu..... ja tez padam dosłownie na pysk....chyba dlatego ze jestem wsciekła na meza i tak naprawde nie wiem dlaczego....:-( :-( :-( tak chyba za całokształt...

Hej ja tu jeszcze na chwilke.
Marta oby praca wypaliła i mąż nie siediał tak długo przy kompie .
A i wykorzystaj go na max,skoro sie urlopuje.Do roboty, a nie do kompa;-)
Żużaczku widze że biznesik roskwita:tak:.Oby tak dalej.
Gaga nieładnie tak na noc ziemniaczane plauszki nu,nu.
A co do tego wybudzania sie Maji ,
to może weź ty jej sztuczną rekę kup;-):-D
A i ciesz sie ,że ci reke mietoli ,bo nie chciałabyś ,żeby to były twoje uszy.
Mamy w rodzince takiego artyste co to nie uśnie bez mietolenia mamie uszu.
Mamusi pozostało sie przyzwyczaić.;-)
A tak na serio, to spróboj ją po polikach pogłaskać reka,
a nie dawaj jej mietosić.Może poskutkuje.
Albo pielucha zamiast reki:confused:
A Maja spi w łóżeczku obok was?
Bo jeśli tak to może spróbój jej pocisiac jak usłyszysz, że sie wybudza.A nie odrazu na rece.:confused:
No nie mam pomysłów.
Arabella jakas ty nieczuła;-).Ale skoro ma za co,to niech pokutuje.;-):-)
Evelinka a podstrzyżyny to nożyczkowe czy kosiarowe?
Bo Baduś też już zarósł jak dziki agrest:tak:
Spadam luli, bo zeby w natarciu i nocka do bani sie zapowiada

A moje dziecie niedawno zasneło bo byłam z nią na zakupkach. Jutro idę do koleżanki i nie chciałam z pustymi rękami a ze druga koleżanka długo pracowała to dopiero o 20 się spotkałyśmy. No ale śpi.
Darek na imprezie pożegnalnej z pracy.

Ja tam jestem zła na Darka ale tak jest zawsze, jak jest w domu w dzień powszedni. Po prostu na nowo ustawiamy sobie relacje między sobą :no: No i on nie chce się mnie słuchać :eek:

Bibi,nożyczkowe,bo już sterczało kiki-riki na wszystkie strony:-)
No i miałam przez to kuzynostwo pasztet,bo o 18-tej mały już ledwo na oczy patrzył,to ja go do taty na ręce i sama biegiem po mleczko do sklepu.Nie było mnie dosłownie 8 minut,a jak przyszłam to mały juz kimał tak jak stał.Wkurzyłam się,bo pielucha pełna,brzuszek pusty,brudne ciuszki i wiedziałam,że się koło północy obudzi.No i po godzince sama go rozbudziłam troszeczkę,umyliśmy,nakarmiłam,przebrałam i śpi:-D Oby do rana:dry:
A sama już uciekam.Mężulka dopadło jakieś gardłowe badziejstwo i ledwo mówi,więc trzeba go dogrzać w łóżku,żeby grypy nie było czasami...:-(

Gaga - no nie wiem co poradzić z tym niespaniem Majki. A może śpijcie raz w innym pokoju?? Albo spróbujcie ją przetrzymać. Chociaż jedną noc, zobaczycie jak będzie :confused:

Straty dnia dzisiejszego - jedyny cień do powiek jaki mam i jedyny korektor jaki mam. Wniosek - jutro nie mam czym się umalować. Dałam dziecku kosmetyczkę no to mam za swoje :wściekłay/:

Idę spać. Dziecko pewnie o 7 wstanie a Darek na pewno nie będzie chętny do wstawania o tej nieludzkiej porze. Tylko sprzątnę jeszcze ten cień do powiek a resztę burd.... zostawię do jutra.

Dobrej nocki!!!!!!!!!!!!

reklama
Witam jak zwykle póżno
Gaga a moze jej nie wyciągaj z łózeczka i spróbuj nie reagować albo gorszy pomysł wróc dospania w 3 moze wtedy mozę odpusci sobie te pobudki tyle ze trafi wtedy spanie w łózeczku
Amelka od ponad tygodnia usypia w łózku ale nie na rękach bo dotąd często usypiała na kolanach u mnie lub na rekach noszona ale krzyż mi siada i powiedziałam dosc i jak usypia kręci sie wierci a ja nie daje za wygrana choc na rekach usnęła by w 5 min a tak to i pół godz mi schodzi i ja przy tym usypiam i czasem sie drze płacze ale twarda jestem
Żuzaczku ja szczepiłam i juz chyba drugi raz tego nie zrobię i mam mieszane uczucia bo moja szwagierka nie zaszczepiła bo to nie obowiazkowe w Hiszpanii tylko ze na szczepienia te wcześniejsze i Sylwunia załapała zapalenie opon mózgowych i juz, nie wiem co o tym myśleć
Ide spac maz usnał przy usypianiu małej i taki z niego pozytek na wolnym
do jutra
papa dobrej nocki

Do góry