reklama
Ż
żużaczek
Gość
Anecik biegunke mozna rozpoznac po dużej ilosci sluzu z kupce. A jak karmisz piersia to i 6 kupek maluch moze w ciagu dnia zrobic. Ja bylam na scisłej diecie przez 3 miesiące a na diecie bezmlecznej przez 2 lata - czyli przez cały czas karmienia. Lekarz pewnie powiedział Ci juz co możesz jesć, wiec jutro powinno byc z maluszkiem coraz lepiej. Możesz wziąść pare dawek kropli na biegunke homeopatycznych (ty a nie maluszek)
anikawi
Fanka BB :)
czarne skarpetki i klapki, innego wyjście chyba nie masz, no może jeszcze buty mężusia hihihi
WIcie jak czytam jakie są problemy z tymi maluchami i jak i pomóc jak dokładnie nie wiesz co im dolega to chyba wolę jak mała siedzi w brzuszku
WIcie jak czytam jakie są problemy z tymi maluchami i jak i pomóc jak dokładnie nie wiesz co im dolega to chyba wolę jak mała siedzi w brzuszku
kolorowa_kredka
Fan(ka)
hehe gaga to ty masz taki problem z butami jak ja dziś wiatrzysko i chłodnawo (wymarzona pogoda na poród, choć mi i tak jest duszno!!!) jechałam dziś na ktg i szłam do sklepiku no i co w japoonkach, no bo jak innaczj ?
a na ktg skurczy nic a nic, jakis się tam pojawiał, ale to nie nadający się na cokolwiek
z tymkiem wszystko oki.
jutro jade do szpitala, do świebodzic gdzie będę rodziła i myślę ze już tam zostanę i może coś zaczną wywoływać, chyba że mnie coś samo weźmie, bo oszaleję i osiwieję!!!!
a na ktg skurczy nic a nic, jakis się tam pojawiał, ale to nie nadający się na cokolwiek
z tymkiem wszystko oki.
jutro jade do szpitala, do świebodzic gdzie będę rodziła i myślę ze już tam zostanę i może coś zaczną wywoływać, chyba że mnie coś samo weźmie, bo oszaleję i osiwieję!!!!
kolorowa_kredka
Fan(ka)
http://www.szpitalswiebodzice.hb.pl/strony/ginekologia_02.htm a to stronka szpitala gdzie chcę rodzić, no a chcę w wodzie ale zobaczymy czy się uda....
Ż
żużaczek
Gość
Moje nogi tak jak i w poprzedniej ciązy trzymaja sie niexle. Spuchły mi tylko 2 razy i to nie za duzo. Ale to chyba dla tego, ze ze wzgledu na nerki mało jem soli i bardzo duzo pije plynów (odmineralizowanych).
Od rana brzuszek mi twardnieje co pare minut ale nic nie boli....wrrr
Własnie dostałam wiadomosc od szwarga który doglada dzielnie naszej budowy. Pyta czy ja przypadkiem dzis nie urodze bo znak miał...ale jaki az sie wystraszyłam.
"ja wczoraj miałem znak-zamiast sie zabic podczas podlewania fundamentów na waszym basenie-wiesz nadziac sie na zbrojenie, prieprznac ryłem w beton- nie wiem jakim cudem zrobiełm przedziwna ewolucje i nie spadłem..i potraktowałem, jako interwencje Wici!"
Bogu niech będa dzieki, że mu sie nic nie stało.
Od rana brzuszek mi twardnieje co pare minut ale nic nie boli....wrrr
Własnie dostałam wiadomosc od szwarga który doglada dzielnie naszej budowy. Pyta czy ja przypadkiem dzis nie urodze bo znak miał...ale jaki az sie wystraszyłam.
"ja wczoraj miałem znak-zamiast sie zabic podczas podlewania fundamentów na waszym basenie-wiesz nadziac sie na zbrojenie, prieprznac ryłem w beton- nie wiem jakim cudem zrobiełm przedziwna ewolucje i nie spadłem..i potraktowałem, jako interwencje Wici!"
Bogu niech będa dzieki, że mu sie nic nie stało.
Ż
żużaczek
Gość
kredka, swietny szpital - tylko wyrko do porodu niewygodne...heheheh... rodziłam na takim. Weź ze soba dwie gumki do wlosów albo bandaż na ręce, bo te łóżka maja metalowe uchyty (trzymasz za nie podczas parcia) i cholernie rece sie na nich slizgają - ja nie dałam rady sie ich trzymac i bardzo mi to przeszkadzało - bo nie miałam sie na czym oprzeć. Gdybym miała cos na ręce to było by oki.
reklama
witam wszystkie sierpnióweczki! tak tylko na chwilkę do was zajrzałam sprawdzić jak sobie radzicie z brzuszkami! ja już za swoim tęsknię!
anecik! kupkami się nie przejmuj! dziecko na piersi potrafi zrobić nawet kilkanaście kupek dziennie! wiem z doświadczenia. i nie świadczy to o biegunce! jak dzidzia będzie miała biegunkę (odpukuję w niemalowane) to na pewno się zorientujesz! początki z maluchem są trudne! ale szybko się o nich zapomina! zdrówka życzę!
żużaczku! ja też rodziłam na takim niewygodnym łóżku! tak więc kredko idź za radą żużaczka!
trzymajcie się ciepluchno! szybkich i łatwych porodów życzę!
kwietniowa mama
anecik! kupkami się nie przejmuj! dziecko na piersi potrafi zrobić nawet kilkanaście kupek dziennie! wiem z doświadczenia. i nie świadczy to o biegunce! jak dzidzia będzie miała biegunkę (odpukuję w niemalowane) to na pewno się zorientujesz! początki z maluchem są trudne! ale szybko się o nich zapomina! zdrówka życzę!
żużaczku! ja też rodziłam na takim niewygodnym łóżku! tak więc kredko idź za radą żużaczka!
trzymajcie się ciepluchno! szybkich i łatwych porodów życzę!
kwietniowa mama