reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Hania tez sie budzi z placzem, w ogole odkryla darcie sie i placz na wszystko co jej nie pasuje, albo jak czegos jej nie chce dac, staram sie nie zwracac na to uwagi lae nie wiem czy to dobra metoda. Moja mama twierdzi ze powinnam jej tlumaczyc, no nie bardzo ona chce sluchac jakies tlumaczenia tylko zamyka oczy i sie drze ::)

reklama
agata a moze sproboj na tej stronie cos znalezc, to co prawda ne Sopot ale Gdynia Orłowo jest tuz obok Sopotu, tez jest tam molo, teraz na plazy scena teatru z Gdyni, polecam, szczegolnie jak pojedziecie samochodem to nie ma problemu 5 min i juz w Sopocie
http://www.bwmw.webpark.pl/

Atol - dzięki godzinke temu zarezerwowałam apartament w Sopocie, co prawda od 14 sierpnia i troszkę drogi (nawet bardzo ale nie tak jak hotel haffner  :p) ale za to super urządzony i z aneksem kuchennym więc nie będzie problemów z naszym jedzeniem bo Marysia w knajpce raz zachowuje się ok a czasami to tragedia. W hotelu trzeba by jeść zawsze na mieście a tak będzie super i droższy nocleg zrównowazy domowe jedzenie. Poza tym dla nas to będą jedyne wakacje, w zeszłym roku ich nie mieliśmy więc niech będzie. A na 2 dni pojedziemy do Gdańska tylko jeszcze nie wiemy gdzie.

A z tym wstawaniem a raczej budzeniem się to tragedia. 10 minut noszenia na rękach, przytulania i jak ją posadzę to wycie na maxa że się prawie zanosi. Nie wiem o co chodzi. ???

A i moje dziecko tak krzyczy że szyby drżą. Jak się nad nią nachylę i ona w tej chwili ma ochotę pokrzyczeć to przez chwilkę nic nie słyszę. A krzyczy jak jest zadowolona i pokazuje że potrafi ::) :p

agata jakbym o Majce czytała ;D ma takie decybele w tej mordziulce że szok !!!!!!!!! i też nie wiem o co chodzi z tym budzeniem się, najgorzej jest w nocy między 2-4 prawie codziennie, a potem żeby zasnęła siedzę przy łóżeczki a ona miętosi moją rękę, inaczej nie zaśnie, ja już na rzęsach chodzę, kiedy to minie ??? kiedy ja się wyśpię ???

reklama
Do góry