reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Ja się odmeldowuję. Darek będzie kąpał małą a ja sprzątnę i liczę że pójdę wcześniej spać niz 12. Trzymajcie za mnie kciuki.

Dobranoc

reklama
Hej ,hej!!!
Gratulacje dla Marysi ,no to ci sie Agata zacznie :D

Dziewczyny u nas taki Badiś maruder że szok i tez z płaczem sie budzi.A do tego gryzoń z niego.Dziś tak ugryzł Julie że ma niezły slad.Już nie mam sił do niego.

U nas dzis zaczeliśmy szczotkowac zabki szczoteczka z prawdziwego zdażenia.O-ral B taka nr1.Ona jest od 4 m-c. do 2 lat .Mały zadowolony i chetnie otwiera dziubeczka.

Gaga ,Joanna to spotkanie w Ogrodziencu?A moze reszta dojedzie?

Ja na dziś kończe bom padnieta a jutro pobudka o 5.30 i jeszcze pewnie ze dwie w nocy.Oby dwie.

Żużaczku psinka rośnie -widac.

znowu się trawska nawpier*&^%*& a mój luby rąbnął trzy kromy z nutellą, skręciło mnie normalnie jak je robiłam, ale twardym trzeba być

agata no to miłej polki z chodzącą Marysią ;D

Podglądnęłam Was troszku w pracy i teraz zaglądam, alem już tak padnięta, że powiem tylko dobranoc. Aha i więcej nie napiszę już , że moja córcia śpi pięknie całe noce. :mad: Dziś od 2 do 5 nad ranem ciągle pojękiwała i siedziała, a mnie budzik budził o 5.50. Dobranoc :D

hej hej
ja tez tylko na chwilke....co do spania to widze ze nie jestem wyjatkiem ::) ehhhh kiedy to sie skonczy????
a mnie dzis strasznie wkurzyla dyrektorka w pracy....robią wszystko zebym jednak tam nie pracowala...nie maja kasy wiec chca zamydlic bankowi ze wzieli mnie ale nie sprawdzialm sie na okresie probnym...beda szukac nowej osoby w ten sposob odwleka w czasie a tym samym zaoszczedza kase na wyplate dla pracownika!!!! kur#$#$%$^% co za popierdolony siwat wszedzie tylko kasa kasa kasa........dzis mi powiedziala ze drugi tydzien mija (mimo ze mamy dopiero wtorek ;)) a u mnie zero efektywnosci, a ja sie staram robie , co moge (a to ze centrala odrzuca wnioski kredytowe to nie moja wina)....i dalej zle....dzis dziewczyny musily przeslac do centrali maila z zamowieniami na koszule (bo mamy miec sluzbowe wszystki takie same) tzn one maja miec bo mnie nie kazali wpisywac na liste i moich wymiarow....tym samym dali mi do zrozumienia ze nie zagrzeje tu miejsca :mad: a jebac to......na chleb to nam jakos starczalo nawet jak nie pracowalam...nie wzbogace sie ani nie zbiednieje, musze sie nauczyc ich olewac, tylko przykro ze tak czlowieka traktuja....ach nie smęce spadam spac, bo jutro znow walka z efektywnoscia i efektami ::) :laugh:

No nie jestem pierwsza :laugh:

Dzień doberek.
Zapraszam na herbatkę, kawka troszkę później.

Mailen - przykre co cię spotyka. Nóż się w kieszeni otwiera :mad: :mad: :mad: :mad: Chyba było by lepiej gdyby po prostu nie zatrudnili tej dodatkowej osoby (tylko może tej "fajnej" koleżanki ::)) niż robić takie numery. Może to wszystko na dobre się obróci.

Hejka!

Agata, miłego wypoczynku. No i gartulacje dla Marysieńki za pierwsze kroczki!!!!!!!!!!!!!!!!

Mailen, przykro, że tak Cię traktują. Życzę Ci jednak aby Ci się udało!!!!!!!!

Wczoraj oglądaliśmy mieszkanko i 26 sierpnia przeprowadzka. Znowuuuuuuuuu.... :( :( :( :(
Mój Łukaszek też potrafi się drzeć, że czasem uszy więdną.
Ze spaniem też problemy, budzi się w nocy i jęczy, muszę wtedy mu zrobić flachę, zje i dalej kima. Dziewczyny a czy nadal karmicie w nocy ( oprócz mamusiek cycusiowych)?? Bo mi coś zaczyna się wydawać, ze nasze dzieciaczki są poprostu w okresie intensywnego wzrostu i potrzebują jeść wnocy i stąd te nocna majaki. Pamiętam, ze Gaba też tak miała...i około półtora roczku jak miała przestałam dokarmiać w nocy...

reklama
Do góry