reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Hello
U nas przygotowania do jutrzejszej imprezki. Grilla jednak nie będzie więc mąż piecze schaby i karkówki, robi bigos i inne takie. A ja się poddaję, bo moje dziecko nie śpi w dzień. półtorej godziny usypiania, a ona nic. Pewnie wcale dzisiaj nie zaśnie. Oby do wieczora!

reklama
Arabella, no to niezła impreza sie szykuje. U nas niestety bedzie w sobote imprezka i mam nadzieje, ze bedzie cieplo, bo chcemy zrobic grilla. A dzisiaj jest zimno, padało w nocy. Tak fajnie jest, ale wolałabym zeby bylo cieplej.

Moje dziecie jedno wlasnie wstalo. A ja nie poszlam z nimi spac tylko czytalam Harrego, bo mam pozyczonego i zaczyna mnie wciagac.

WItam
Ja na chwileczkę bo moje dziecko nie daje mi żyć. Nie wiem ząbki, humory, pogoda. Przedwczoraj usnęłam wieczorem razem z dzieckiem, wczoraj zastanawiałam sie nad jakimś psychiatrykiem :p. Ale poza tym mam kochane dziecko ::). Przygotowania do imprezy żadne, tu nie wiem co się dzieje :(, niani zero :mad:.

Jest za to chłodno, pada deszcz oby tylko do niedzieli się wypogodziło bo będzie kiepsko.

To by było na tyle. Idę szukać cen prętów żebrowanych żeby wiedzieć o jakich rabatach możemy rozmawiać w hurtowni.

Aaaa patrzyłam czy ktoś na forum nie chce kupić fotelika i znalazłam tam wypowiedzi ulubieniecy gagi z pogaduszek. Baba pierd!@#$$%^ i tylko jej zdanie jest dobre. Trochę jak Kaczyński :p

agata ;D
jak znajdziesz czas to zaglądaj częściej

słowiczku ja też jestem zajawiona na ten stolik, może mała załapie kaskę na roczek to zakupimy, mi on się strasznie podoba

zuzaczku smoczul śłiczny

a ja dalej tynkuje :) został mi tylko mału fragment przy drzwiach, no i jutro malowanko :) mąż się wkurza że nie daję mu nic zrobić, ale on ma się z dzieckiem bawić ja się muszę oderwać ;D

kurcze może zakupimy :)
ale jak tak patrzę to Majka ma dużo zabawek :) no ale najwyżej częśc schowamy :) i bwyjmiemy za jakiś czas

agata806 pisze:
To by było na tyle. Idę szukać cen prętów żebrowanych żeby wiedzieć o jakich rabatach możemy rozmawiać w hurtowni.

Ja mam to z głowy. Kupujemy gotowy i powiem, ze nie bardzo mi się chciało pakowac w budowę...
Choć jeżeli chodzi o sprawy negocjacji mam dobrego negocjatora w domu...a gdybyśmy budowali to mąż pracuje w firmie gdzie reklamą firmy jest " wszystko dla domu" zaczynając od złączek, rur...kończąc na rynnach i innych pierdołach.

reklama
Do góry