reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

A Mailen kobieta pracująca nie ma czasu dla nas  ??? Poprosimy o dzienny raport  ;)
Domicela, moja Zula też pije bebilon pepti 2 i myślę nad wprowadzeniem 3. Nie sądziłam, że mogą być takie jazdy  :o

reklama
Atol, nie ma sprawy. A co do mleka, to ja też zmieniłam, bo po bebilonie3 mieliśmy biegunkę, przerobiłam już bebiko3 bananowe i teraz kupiłam nestle waniliowe ipija juz drugi dzien bez oporów.

Słowiczku, ale one nie bardzo chciały jeść wogóle to mleko.

A moja Ania wstała własnie i jakoś nie bardzo ma zamiar iść spać. Piotrek ją usypia.

Więc i jak znikam.

Dobranoc.

A gdzie się podziały "nocne Marki"?  ;D
Przyłączam się do klubu posiadaczy fotelika Ramatti  ;) Wczoraj kupiliśmy fotelik i Zulka odbyła w nim już swoją pierwszą jazdę  ::)
A teraz spadam do roboty  :p

Witam na porannej kaffce
Dzis z BoboWitkiem idziemy na ostatnie szczepienie - żółtaczka. Opóźnione okropnie ale tak się zlozyło. Czy wasze maluszki miały jakies przejscia po tym pojedyńczym szczepianiu??
Witek ma już 5 zabków - wyszła mi dolna lewa 2. nawet nie wiem kiedy, bo ze spaniem to cały czas jest blaaado. Budzi sie srednio co 2 godziny, czasem nawet co pół. Wrrrrrr. No i niepokorny okropnie. Rosnie mi mały terrorysta.

Kupilismy mu na urodzinki smoczek szkatółkę, na perwszy loczek co mu obetniemy w urodzinki.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=118410656

Czytam jak sobie mieszkanka zmieniacie i nie mogę się swojego doczekac. mam juz wybrane kolory do wszystkich pomieszczeń.
na razie to dala zmienia wystrój tego. Zjadła róg wykładziny w pokoju Boguchy >:D Ale musze powiedziec, że jak na szczeniora to jest wyjatkowo spokojna i zdyscyplinowana.

hej dziewczyny
małaYoo witam w klubie posiadaczy Ramatti ;) oby się dobrze sprawował ;D
wiecej niestety nie udało mi się przeczytac....bo wczoraj juz zaczęłam pracę pełną parą i wyszłam z banku 17.30 :mad: a pracujemy do 17 ::) no ale coż takie czasy.....i jak na razie jestem przerażona, nic juz nie pamiętam ze szkolenia, czekam na pełnomocnictwa i dostępy do systemu a a tym czasie mam się uczyć i sobie wszystko przypominać, pracy z komputerem i systemem sie nie boje....najgorzej się boje ze podejdzie do mnie klient a ja nie będe mu potrafiła odpowiedziec na pytania...ale wstyd :-[ dziewczyny juz tam takie obcykane, śmigają we wszystkim ,a dla mnie to wszystko jak na razie czarna magia...no i ta moja najmądrzejsza i wszechwiedząca koleżaneczka ::)
aaaa i co najgorsze nie ma tam interentu, tylko intranet wiec jestem odcięta od świata :mad: :p

reklama
Hellou
Po moich wczorajszych eksperymentach ze zmianą mleka oczywiście skończył się bebilon pepti w domu no i musiałam wysłać męża do apteki a zanim się zebrał to było po 22:00. I oczywiście objechał pół miasta zanim znalazł a jak się zatrzymał na przejściu to jakieś 3 lafiryndy zapytały go ile bierze za godzinę ;D ;D ;D ;D
Słowiczku tak zrobiłam , stopniowo , z tym ,że bebilon pepti to gorzkie mleko a wszystkie następne 3 to już słodkie. I ona od razu wyczuła smak. Dzisiaj rano dałam jej 5 miarek pepti i 1 miarkę bebiko i przy pierwszym łyku się zastanowiła ale później już piła , myślę ,że po prostu była głodna...

Do góry