reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

No to teraz ja chyba poklnę. A wszystko przez to ,że wymyśliłam sobie przestawić Julkę na bebiko3 z bebilonu pepti2 . Efekt? Teraz nie chce pić nic białego . :mad: :mad: :mad: :mad:
I oczywiście na noc nic nie wypiła i wcześniej też nic. Jak tylko poczuła słodki smak bebiko to od razu wypluwała smoczka. Fuck , fuck, fuck.A na obiad zjadła 3 łyżeczki spaghetti i poźniej jogurcik.Tylko, że to było o 14:00. I widać ,ze jest głodna bo chętnie chciała pić mleko ale po pierwszym łyku bebiko z bebilonem wyczzuła sprawę. Jestem wściekła , bo czuję ,że będą niezłe jazdy w nocy albo nad ranem :( :( :(

reklama
No właśnie, gdzie Mailen??? Chcemy tutaj wrażenia.

A ja właśnie oglądam stronkę Gagi i zdjęcia z lipca. Normalnie nie mogę, Majcia jest niesamowita :) :)

witam z wieczorkaa
anecik smaruj max 3 razy dziennie oczywiscie miedzy posilkami i piciem zeby od razu nie zjadl wszystkiego ;D, sam aphtin stosuje sie czesciej ale taka mikstura zlozona to wystarczy trzy razy

wlasnie co u mailen chyba odrabia czas z Olinkiem okraglinkiem :)

moja Hania ma niechcec do mleka ciag dalszy wiec daje jej bakusia, danonka a na noc kaszke bananowa no i pomiedzy niemleczne, wyczytalam ze juz takiemu dziecku nie musze dawac koniecznie mleka jako takiego na sniadanie, tylkow azne zeby byl posilek mleczny, serek itp. a jutro albo za kilka dni wyprobuje mleko nestle waniliowe moze akurat jej zasmakuje

rolety u nas juz zalozone, wygladaja super i ogoleni ja mam dzis wyzyny ;D

marta dzieki za info wozkowe :)

marta :)

Mailen no i jak ??? opowiadaj

ja troszkę lece na pysk, zdjęcia będe tylko pomalujemy czyli za jakieś 2-3 dni,
oj ide jeszcze poczytać i spadam

reklama
malaYoo to super, widocznie morze to nie jej klimaty ;)

ja tez juz niedlugo sie ewakuuje, tradycyjnie zmeczona

Do góry