reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
hej
Atol mam pytanko .......mój Tomuś dostał na pleśniawki robioną miksturę z apthinu, nystatyny i chyba gliceryny...lekarz nie napisał mi na recepcie ile razy dziennie mam tym smarować......... może wiesz jak często się to coś stosuje??
Ja dziś zepsułam pralkę.............. prałam pokrowiec ze starego fotelika i była tam wszyty jakiś drut który w czasie prania jakimś cudem wplątał mi się ........wkręcił się w bęben i coś tam jeszcze............czekam na mechanika.....mój stary chodzi i "łaciną" rzuca........

Słowiczku i teściowej i teściowi :mad: To co się u nas dzieje przez ostatnie dni przechodzi ludzkie pojęcie. Oderwałam się trochę wyjazdem do Warszawy, ale na drugi dzień odpokutowałam to całym dniem płaczu, co zreszta czynie do dzisiaj. Nawet nie macie pojęcia co to za ludzie. Szkoda słów.

My kupiliśmy wczoraj prezenty. Jednak rowerki takie jak ma Mailen i Żużaczek chyba. Oglądaliśmy te jeździki takie jak ma Gaga, a raczej Piotrek oglądał i doszedł do wniosku, że na nasze drogi się nie nadają bo zniszczą się szybko kółka. I kupiliśmy rowerki. A kaskę odbierzemy w sobotę. Imprezkę też musieliśmy przełożyć na sobotę bo nie daliśmy rady dopasować wszystkim terminów. A w czwartek postaram się sama gdzieś zabrać dziewczynki, żeby to był taki nasz dzień. Może pojedziemy do brata na wieś jak będzie ciepło, zobaczę. Prezenty oczywiście wczoraj zostały wypróbowane, bo moi rodzice przywieźli ze sklepu złożone od razu i chcieliśmy zobaczyć jak dziewczynki zareagują i bardzo się podbały.

Gaga proszę o więcej informacji na temat nakładania tynku strukturalnego. Myślelismy sobie duży pokój tak zrobić ale nie wiem czy damy rede sami.... Ile kosztuje itp....
Ale u nas leje!!!

reklama
hahaah....a mój olo chyba na roczek zacznie raczkować.... bo juz stoi jak raczek...ale isc nie moze...pada i smieje sie jak oszalały....
miałam dzisiaj roboty od zarypania...odmechacałam polbruk...musiałm go wyczyscic ...dłutować szczeliny ...a po tem podsypac piachem...
tesciowa małemu kupiła na roczewk huśtawke z allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=116734255 i basen olbrzymi 3 metry na 3,5.... w sumie jestem zadowolona bedzie miał na przyszły rok....

Do góry