reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

oj gaga książkę by pisać o dobroci mojej mamy. Jeszcze kawkę dla mnie zrobiła, Oliwusi danonka dała, Natalusię wyszykowała i Asi teściowa na spacer ją wzięła, a potem mama jeszcze szybko odkurzacz wzięła i domek mi odkurzyła. No i pojechała sobie do fryzjera. ;D

Teraz ja zapijam kaweczkę, a na kuchni leczo już pyka ;D. Na obiad będzie zlot całej rodziny. Kuchnia duża to niech jedzą.Tylko czy tego leczo starczy ??? ??? ???

reklama
Ale i tak na wakacjach nie uda nam sie juz wykorzystac bo ni ma miejsc tam gdzie my chcemy a jak sa to pod konec sierpnia a Krzysiek ma wolne do 15 moze kiedy indziej a teraz to chyba do Zakopca pojedziemy znacie moze jakies fajne i w miare w cenie??

ale tylko na chwilkę, bo zaraz spadam zupke gotować. Ale w między czasie poklikam z Wami.

Dopiero co mnie podłączyli. Musiałam ekipę wzywać, bo z netem wogóle nie łączyło. A co najśmieszniejsze, za nim ja zadzwoniłam to mąż już o 7 rano dzwonił. Był szybszy. Jak powiedział, żebym miała dostęp na forum.
Ale i tak ciągle się ze mnie nabija.
Raz się przyznał, że zazdrosny...

Hej
Ja tez juz jestem w Poznaniu i musze Wam napisac ze tu sie nie da żyć w te upały i w ogole to odzwyczaiłam się od polskich liter ;D ;D ;D
TU SIĘ NIE DA ŻYĆ
W Szwecji też było gorąco ale nie aż tak :p :p :p
Jak wrocilismy do domu to na balkonie powital nas nowy lokator . Dziki. Goląb zrobił sobie gniazdo i wysiedział dwa jaja ::)
A na promie Julka dwa razy spadła z koi na podłogę.
Chyba wyjadę na wieś

hej
Tomuś po szczepieniu całkiem fajnie...
U nas ząbki dwa nowe!!! Górne jedyneczki.....
Nie wiem czy już mówiłam jak dziecko ma roczek to jest taki zwyczaj że kładzie sie przezd nim pieniądze, różaniec, kieliszek, książkę i nasz Tomcio za kase łapał ;D ;D sprytne dziecię. Czy u Was jest cos takiego....

atol pisze:
helol umieram ze zmeczenia ::)

no wlasnie kazdy ma tyle lat na ile sie czuje ;D

agata806 od czasu choroby to znaczy ile czasu? I podawals jej jakis antybiotyk, bo po tym to dlugo sie dochodzi do siebie. Jesli nie ma innych objawow to ja bym poczekala, co lekarz ci przepisze, lakcid, trilac czy cos w podobie ewentualnie enterol, ostatnio u nas w aptece popularny jest enterol, lekarze przepisuja na recepte ( chyba zeby powazniej wygladalo ;)), ewentualnie moze zlecic badania kupasa, ale to niekoniecznie, wiec ja bym sie na razie wstrzymala

a moze po brokulach? albo w mleku czy kaszce wiecej zelaza? no nie wiem

Od choroby minął już miesiąc. Nie dawałam żadnego antybiotyku, też zastanawiałam się nad mlekiem ale tego nie zmieniłam od 3 miesięcy, dopiero teraz zmienię na 3. Brokuły na pewno nie (bo są inne ;D) a kaszek Marysia nie je. Kupię może tem lakcid albo trilac i zobaczymy.

reklama
rany ta moja gfadzina się wyspałą i nic mi nie daje zrobić, lata tylko do mnie z książeczkami żeby z nia oglądać a mi się nie chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Do góry