reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Ufffff, dopiero usiadłam od rana. W domu syf na kółkach, ale tylko zmyłam podłogę i sprzątnęłam w łazience. Reszta może jutro.
Kurczę, u nas chyba jakaś żyła pod łóżeczkiem Michasi. U rodziców kładłam ją o między 20 a 21 i spała dobre 2-3 godziny, a w domu znowu cyrki. Śpi 40 minut, a potem tylko ze mną, tzn. na moich rękach, kolanach albo przytulona. O odłożeniu do łóżeczka nie ma mowy. Teraz w końcu śpi na podłodze a ja się relaksuję.
Kupiłam sobie dzisiaj ciucha. Komplecik bladoróżowy (albo bladołososiowy). Nigdy w życiu nie miałam na sobie takiego koloru!!! i długą białą sukienkę z zieloną falbaną na dole. Ciekawe czy ją kiedyś założę...

Pobudka! Dzień dobry!
Moje dziecko jeszcze śpi ??? ??? ??? Tak długo to jej się chyba nie zdarzyło. Przeważnie o 6:30-7:00 już była na nogach. Nas obudziła jakaś wstrętna mucha.
Ja już zapomniałam kiedy skończyłam 30. :-[

reklama
Witajcie
co takie pistki o tej godz???

My dopiero wstałysmy Krzysiek w pracy na szczescie bo darli bysmy sie pewnie Ale o tym na zamknietym

Nocka taka sobie bo Amelka od paru dni czesto si budzi

Pochwale sie n coraz pewniej sama chodzi p;o domku fajnie zasuwa kuca wstaje jakby robiła przysiady no i jak widzi ze sie przy tym smieje to ona jeszcze wiecej przysiadów

Mam troche zaległosci w czytaniu ale pozniej nadrobie
A teraz ide przebrac skarba bo cos mi jedzie fu

Do góry