reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Witam...
Dzidzia tradycyjnie śpi przy cycku. Zjadła dzisiaj cały serek bakuś, wow. Teraz tankuje mleczko.
Ja 30-tkę obchodzić będę w przyszłym roku, ale jak tak patrze na mojego chłopa to chyba nie ma się co łamać ;D :D :laugh: ;).

Nocka jak zwykle z kilkoma pobudkami. Rano bezowocne łapanie moczu tym razem do woreczka.

Biorę się za c.d. sprzątania, ale najpierw jeszcze poczytam...

reklama
Witam.

Ja dzisiaj miałam pobudkę o 6,15 i jestem ledwo żywa. Ale nie mam czasu zrobić sobie narazie kawy.

Ja do 30 mam jeszcze 4 lata, za miesiąc skończe 26, mąż w przyszłym roku skończy 30, ciekawe czy się zmieni w nim coś?

witam z ranka, zakupy odbębnione, spacer też, w domu syf z malarią, nie wiem za co się wziąść, a wieczorem czeka mnie kolejne pieczenia bo jutro moi rodzice i teściowie przychodzą, cały domek trzeba pozprzatać
Mój Krzyś mi dziś powiedział że chyba weźmie cały wolny przyszły tydzień, bo ma tyle godzin nadrobionych huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Wczoraj bylismy na tym spotkaniu odnośnie tego prezentu i wyobrażcie sobie że cos w tym było była prezentacja http://www.fortevita.pl/ a po prezentacji dostaliśmy czek hotelowy na 7 dób hotelowych w jednym z 16 ich hoteli w polsce Jest tylko jedna zasada ze trzeba zapłacic sobie za wyżywienie i jest to obowiazkowe a hotel jest gratis Wiec jak na Polske to i tak niezle I mozemy to wykorzystac w przeciagu roku

margarita super, tylko ciekawe ile to wyżywienie osztuje ;D
arabella ranyyyyyyyyyyyyyyyy

no a ja się cieszę, zerwiemy tapety w przedpokoju i go pomalujemy, :) posprzatamy pożądnie całe mieszkanko, a nie tak po trochu, no a potem będziemy odpoczywać

I ja się melduję z ranka. Wzięłam sobie wolne, a co !!!!!!!!!!!!!!. Pospałam z córeczką i postanowiłam ogarnąć mój kochany domek. Rano siostra jak wychodziła do pracy to mnie budziła, ale gdzieżbym tam śmiała się podnieść, tym bardziej, że kalafa mnie nawalała.Siostra już musiałam wrócić na pół etatu. Też biedula przeżywa. I tak Natalka spała sobie sama dwa pokoje dalej, a ja z Oliwusią. Na szczęście przed 7 przybyła moja mama i sytuację opanowała. Jak się obudziłam o 9 to dziewczynki były już najedzone, napite i przebrane. Kochana mamunia . :D

reklama
justynka ja też walczę z rybkami. Ostatnio je przegłodziłam, bo ktoś zobaczył ile daję im żarcia , to aż ręce rozłożył.
Dzwoniłam niedawno do moich panów, już są od rana na plaży. Chciałam powiedzieć synkowi, że następne rybki się okociły, bo jakieś 2 tyg temu tez był wysyp. no i dowiedziałam się, że ten mój mały nic nie jadł na śniadanie i jest na czczo na plaży. Normalnie się wkurzyłam na maxa, aż mnie brzuch rozbolał. Cholera, fusyt jeden, zapiekanki na plaży tez nie chce, bo tam cebulę zauważył. Normalnie niech już wracaja, bo **** tu dostanę. :mad:

Do góry