reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Witam z kawką:)

Może ktoś chce??

Nocka w miarę była, tylko ja nie mogłam usnąć do 2. Jakoś się kręciłam wierciłam, nie wiem co mi było.

Dzieciarnia wstała o 7,30 i teraz już spią.
I upał znowy mamy. Jak wstałam rano to za oknem tak fajnie zachmurzone było , miałam nadzieje, że popada a tu nic z tego, już słońce świeci.

reklama
U mnie jak zwykle pobudka o 5.20.
Jejciu, już nie wyrabiam, jak Gaby zegarek nastawić na późniejszą porę pobudki???????????????

Ja z chęcią kaffki bym się napiła.

Marta wyręczę Cię i idę sobie zrobić!

U nas też wczorajsze usypianie było ciężkie. Jak zawsze dziewczynki chodzą spać około 20-21, tak wczoraj o 21 to ja je dopiero kąpałam. Alicję usypiałam 3 razy, a Ania też odstawiała szopki w łóżeczku. Nie wiem jak to dalej będzie. A najgorsze jest to, że moej dziecko nie chce wogóle jeść mleka, tzn. Ania:( Wczoraj wieczorem po kąpieli nie zjadła nic mleka, dopiero na śpiąco koło 23, i zawsze bez problemu jadła rano jak wstała a dzisiaj nic, nawet ust nie chciała otworzyć. A w brzuszku jej tak strasznie bulgotało jakby głodna była. Nie wiem co ja mam robić:(

no to mój Olek jest śpioszerk bo pobudki mi ostatnio serwuje ok.8.30, nie licząc tych w nocy co godzine ::) ;)

A tak wogóle to jak wczoraj wieczorem nie mogłam usnąć, to jakoś mnie zebrało na wspomnienia. I wiecie co, rok temu o tej porze leżałam już na łózku w szpitalu na sali przedporodowej i wysłuchiwałam jak ciężko niektórym urodzić i jak to boli później. I z utęsknieniem czekałam na dzień kiedy wreszcie urodzę swoje Skarby:)
To ja rok temu o 6.51, czekałam aż mój mąż się zbierze i zawiezie mnie do szpitala.
222222xd9.jpg

Dlaczego ja nie mam dzieci śpiochów???
A co gorsza ja z mężem lubimy pospać a te małe cholery nie odziedziczyły tego po nas ;D

Marta ale Cę na wspominki wzięło. Ja będę przeżywać chyba dopiero 10-go...

Qrka, nie mam nic słodkiego do kaffki. Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu............

Słowiczku u nas to samo, my byśmy z chęcia pospali do 9-10, a te od rana wesolutkie.

Ja też niestety nie mam nic słodkiego.

reklama
Do góry