reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
Co do tych pogaduch,to ja tez jestem zdania,żeby te najstarsze strony pokasować i grać od nowa.Są ludzie,ludziska,mamuski :p ,co lubią mieć poukładane jak w zegarku :)
To Wy,Dziewczyny na marudzenie czopki dajecie?Ja tylko w konieczności,czyli w lutym podczas trzydniówki...
Idę spać,Mężuś wąłśnie dzwonił i już wszystko ok.Swoją drogą przeważnie on ma więcej racji ode mnie :)

słowiczek pisze:
Agata, widziałam, że już znalazłaś...

Noooo, chwilkę poczytałam i widzę, że tam jakaś niezdrowa sytuacja ::)
Na forum gazety jest też część dla budujących się - tam się ludzie wyrzywają, takie głupoty piszą że nie ma co zaglądać. Mało kto daje cenną radę - reszta to obrażanie innych lub obrażanie się na innych :p

Kurka miałam iść gotować zupkę dla Marysi, żeby teściowa widziała i co d.u.p.a blada. No nic rano wstawię, żeby była świeżutka >:D ;D

Trochę popadało i od razu lepiej. Ciekawa jestem czy moje pranie jest tego samego zdania :laugh:

Dobranoc, jeszcze butlę muszę wyparzyć i spać.

witam z rana. Witosław wstal o 6 rano jak Tomasz do pracy wstawał, pokowboił w dawno nie widzianych zabawkach i teraz znowu spi... a ja na kaffke zapraszam pod płatki fitness >:D

hej
Dopisuje się do grona tych z @ cholewcia zawsze tak jest goście w domu impreza się szykuje a tu ............@...............
Evelinak ja kąpię się w wanie z Tomciem obydwoje to lubimy.....
Oj jaki gorąc oszaleć można.....
Ja właśnie popijam kawkę
Tomasz od 6,30 na nogach
Goście jeszcze dosypiają........
Uciekam bo mi dziecko chate demoluje.......

Cześć Kobietki.

Moje Stworki wstały przed 7 i już padły.

My mamy jechać na zakupy do Lublina, bo potrzebuję pilnie maści dla dziewczynek- Elidel. A to cholerstwo strasznie drogie u nas w aptece 97 zł :mad: A Lublinie znalazłam aptekę co daję jakieś kupony i za 49 można kupić. Ale chciałam jechać z dziewczynkami bo byśmy gdzieś może jeszcze wstąpili żeby zobaczyć ten jeździk Majci. Ale teraz poszły spać, a mój mąż jakieś doły kopie przed domem. Nie wiem jak to będzie.

Słowiczku, no własnie, jak tam test ??? ??? ??? ??? ???

Opowiem wam zabawna historię zwiazana z podróżą.
Przejezdzając przez jakąś miejscowosc (dodam,ze było potwornie gorąco) okropnie zasmierdziało nam topiącą się smołą. - No, to juz wiem jakie aromaty po piekle sie roznoszą - powiedzialam do męża. I w tym momencie mijamy drogowskaz "Piekiełko 0,5km". śmiać przestalismy się dopiero pod Gdańskiem

słowiczkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ??????????????????????????? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

evelinka ja Majci daję nurofen w syropku teraz na ząbki się męczy strasznie w nocy i spać nie może

u nas kolejna nocka taka sobie, mimo nurofenu, mała wstała przed 7 ale właśnie teraz zasnęłam zaraz serwuję kaffkę

wiecie co tak policzyłam i mi wychodzi że majka śpi w sumie około 11-12 godzin na dobę, mi sie wydaje że to mało

reklama
witam z rana
zuzaczku to blisko piekla byliscie ;)

ja tylko na chwlke, moj tat poszedl na spacer z Hanutkiem ale juz kolo 11 bedzie z powrotem a ja w lesie ze sprzataniem, praniem itd., a tak w ogole to przy tym upale to co chwila musze odpoczywac ::)

moj Hanutek wstal dzis o 6 ::), ale dalam jej pic i po okolo 30min poszla znow spac i wstala o 8, ja oczywiscie juz zasnac nie moglam....

Do góry