reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Slowiczku no to masz okazje by sie nauczyc bo mieszkasz niedaleko basenu na ktorym ja sie uczylam plywac .Bylam wtedy na studiach i ze mna uczyly sie babki o wiele starsze ode mnie kolo 50.Ja tez sie boje wody ale jakos sie przelamalam bo mi bylo glupio na wyjazdach nad jeziorami. Ja jeszcze mam to szczescie ze moj maz jest ratownikiem i swietnie plywa, jak plywam na basenie to on z gory mi mowi co zle robie. W Szwecji dzieci maja basen obowiazkowo od 7 roku zycia i nauke plywania stad do tej pory utonely tylko 4 osoby w tym pijane a w Polsce 300.
A mnie wzielo na slodkie i zrobilam jablecznik tylko w tym kraju nie ma smietany musialam wziac jogurt taki gesty zobaczymy co wyjdzie. Na razie sie piecze.
W ogole znowu zaczyna sie obzarstwo, ja z tesciami nie moge jesc bo oni co rusz cos pichca. Ennio ma duzo czasu bo na emeryturz to co rusz cos wymysla :)

reklama
Domicela, uczyłam się kilka razy... I nad jeziorem i nad morzem i co najlepsze w morzu lepiej mi szło... Mąż mnie uczył a on jest ( był)świetnym sportowcem, więc potrafił mi wytłumaczyć o co w tym chodzi. Ale za cholerę nie potrafię przełamać swojego lęku przed wodą...

A ja mam na coś ochotę do jedzenia............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Domicela podrzuć coś... no, nie bądź taka ;) :p

a ja tez nie umiem plywac i boje sie wody :(, maz mojej kolezanki studiowal na AWF i probowal mnie nauczyc..., poza tym ma znajomych insruktorow ze studiow ktorzy ucza plywac dzieci i tez mi prponowali ale ja chyba jestem nienauczalna...

niespodziewanie dla siebie samych wyskoczyliśmy dziś nad morze :) :) :)
100 km w jedna stronę, plaża, kąpanie, picie, jedzenie, 100 km z powrotem. Teraz odpiaszczamy dzieci... A co gorsza maluchy nie chcą jeszcze spać, a myśleliśmy że padną...
Jak ich uśpię, to poczytam, co dzoś robiłyście...

hej nadal dół :( i wściekła na meża :mad: robili pożegnanie przed urlopem też mi pretekst a u nas jutro świeto odpust czyli trza posprzątac a on imprezka. poza tym syn rok kończy a on se z kumplami wiruje.Ale jutro to ja sie odgryze..........bedzie miał kaca moralnego przez tydzień nie darujeNormalnie mnie trzepie ale do tego stopnia mi sie nic nie chce że go olewam.........................

Matka tego dziecka nie była pod wpływem.Ponoc karmiła maluszka bo ma takiego 6 mies.a na tego starszego zerkała jego siostra która chodzi do 3 kl.podstawówki ,ale jak było dokładnie to nie wiem i nie dociekam bo to teraz nie istotne .Ważne żeby mały z tego wyszedł.

Goga a to super tak niespodziewanie gdzies wyskoczyć z ukochanymi facetami.

Gaga ja leżałam z Julią na tym łóżku i przenosiłam.NIech ona uważa żeby jej tajk nie podtrzymali jak ciebie ;D że 10 mies. w ciąży chodziłas.A tak na poważnie to jak z nią lepiej ,uspokoiło sie?I jak dzidziuś co lekarze gadają

Słowiczek nie chce sie zdradzic ale ja coś czuje że jednak bedzie @.......

I ja sie żegnam do zobaczyska

reklama
hej !!!

oj mózg mi sie lasuje od tego upału !!!

dzis Liwia miała dwóch przystojniaków i pluskali sie wspulnie w basenie, jeden 2 latek i drugi 6 latek !! Ale ubaw był !!!! Młodszy odważniejszy i z grubej rury podrywał Liwie bo majtki jej zciągnoł !!! ;D Mężuś juz szykuje miejsce gdzie go w ogródku zakopać jak to sie powtórzy ;)

Goga super na na spotkanku dzieci śpią a my do rana pogaduchy !!

zdjęcia wkleję jak juz bedzie wszystko dokończone a kuchnie jeszcze na meble teraz czekam bo na zamówienie !!

Domicela super zdjątka !!!

Do góry