reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Olo oszalał.... do nikogo nie chce isć nawet tate dzisiaj olał... tylko mamamamamamaamamam i tak cały dzien może....na tesciową nawet nie spojrzał... a ja mam urwanie głowy... biegam w samych gatkach i staniku po domu... a olo sie tylko oblizuje bo mysli że cyca dostanie....
na zewnątrz sahara... nie ma czym oddychac... pod wieczór palnowałam wyjazd po owoce dla olka i inne takei pierduły dobrze ze auto z klimatyzacją bo bym sie nie odwarzyła jechac

no i przycioł sobie paluszki i ryk....................

reklama
Ja nie znam choć mam już drugie dziecko. i takie sytuacje jak opisałam wprowadzaja mnie w zly nastruj.Nic mi sie nie chce nawet wyjezdzać.Jak sie cieszyc jak takie malenstwo cierpi.Oby wszystko było dobrze...........Rycze buuuuuuuuu....................Bardzo przeżywam bo znałam tego chłopczyka.

No Bibi straszne naprawde na dzieci trzeba baaardzo uwazac bo sa nieprzewidywalne.
A ja Ci mialam napisac odnosnie tego zwyczaju na roczek ale ciagle zapominalam, wiec nadrabiam teraz kladziesz wedle uznania na stole : pieniadze , rozaniec,kieliszek za wiele nie pamietam co jeszcze no i mlody wybiera. Oczywiscie to jest bardziej do smiechu jak zlapie za kieliszek .
U mnie tez upal ok 30 stopni wlasnie wrocilismy z basenu, pomaga na kregoslup plywanie zabka .
Takze Slowiczku na kregoslup - basen, kazdy lekarz i rehabilitant Ci to powie.

a ja mam basen pod nosem, z okna widac 2 min drogi a nie moge sie zebrac ::) mialam chodzic od wiosny i jakos do tej pory sie zebrac nie moge, nie mam kostiumu ::) pływaczką nie jestem, ale jakos tak po swojemu ala żabką na wodzie się utrzymuje....chyba czas sie zmobilizowac, a najlepszy byly taki odkryty basen teraz ;)

Mailen pisze:
Marta no właśnie ja też muszę skombinować tą bramkę na schody bo jak tylko Olek wychodzi z pokoju to zamieram, wiec wole ją zamontować i być spokojniejsza. A powiedz mi kupowaliście jakąś gotową i jesli tak to gdzie i za ile? Bo ja właśnie mysle gdzie cos takiego mozna u nas kupić a moze zamówic u stolarza zeby zrobił? ::)

Są w Ikei i chyba niedrogie.

a ja jestem i podczytuje ale nie mam czasu nic napisac, bo co adrobie to znow ktos cos napisal ::)

No wlasnie my chodzimy na taki odkryty , ten tutaj jest super ,wejscie ja mam za darmo bo wchodze za jakas Ulrike normalnie kosztuje 25 koron na caly dzien to jest ok 10 zl.To jest kompleks 3 basenow . Jeden wielki ze skoczniami , drugi mniejszy i plytszy dla uczacych sie i jeden plyciutki dla bobasow. I jeszcze zjezdzalnie , trampolina, sauna itd.

reklama
Do góry