reklama
słowiczek
mama pisklaczków
Bo wydaje mi się, że i tak byśmy wklejały fotki w galerii a oprócz tego i tutaj.
A tak to byłby jeden wątek poświęcony temu wydarzeniu. Zdjęcia z opisem uroczystości, itp.
Takie jest moje zdanie...
Masz rację, że jedno zdjęcie to nic wielkiego.
Dostosuję się do każdego pomysłu.
Tak sobie dywaguję...
A tak to byłby jeden wątek poświęcony temu wydarzeniu. Zdjęcia z opisem uroczystości, itp.
Takie jest moje zdanie...
Masz rację, że jedno zdjęcie to nic wielkiego.
Dostosuję się do każdego pomysłu.
Tak sobie dywaguję...
jo-anna-on
Pindory i godody
żaneta podaj daty urodzin i imienin itp. w temacie NASZ KALENDARZ (spadł na drugą stronę)
jo-anna-on
Pindory i godody
może faktycznie niech ten roczkowy wątek będzie ukryty, zdjęcia niech sobie są w galerii, będzie większy porządek
jo-anna-on
Pindory i godody
...a u mnie leeeeeeeje, wieje i czasem przygrzmi, ale jeszcze nie czuję świeżości powiewu...
gaga
uzależniona
Majka zaliczyła pierwszą krew, tak biegła za piłkąże zaryłą zębami niestety w beton : był płacz, a ja myślałąm że wybiłą zębolka, ale na szczęście na strachu się skończyło, krewka się polała
u nas dalej upały nie zanosi się na ochłodzenia
coś małą chrypka złapała, oj byle by jej nic nie było, zobaczymy co lekarz powie
u nas dalej upały nie zanosi się na ochłodzenia
coś małą chrypka złapała, oj byle by jej nic nie było, zobaczymy co lekarz powie
żaneta28
Fan(ka)
mój jubilat padł.... jedenaście miesięcy za nami....ufffffffffff..... jest co raz lepiej Olus coraz madrzejszy i co raz sprytniejszy.. ;D.......a u nas burza.........
reklama