reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

my jeszcze w 4 pampersach ale tez sie wlasnie zastanawialam czy duza róznica jest miedzy tymi +
Marta a w samych 4 też są te gumeczki my juz mam trzecia pakę z nimi i są faktycznie super!
A co do wyjazdu to jedz nie zastanawiaj sie, mozesz i na golasa jechac byle sie oderwac i pobyc z mężem ;) ja tez sie zastanawiam mimo ze weekend z teściową wcale mi sie nie uśmiecha ale co tam w dupie zawsze to cos innego, mozemy tylko spac u niej a całe dnie na dworku na spacerach, zakupach, lodach....

reklama
Mailen, nie ma właśnie dużej różnicy pomiędzy 4 a 4+, więc mozesz śmiało kupować. A 4 nigdy nam się z gumkami nie trafiły.
No pojechać pewnie pojedziemy jeśli będzie pogoda, ale pewnie do niedzieli coś wymyślę.

Słowiczku, to u mnie myśle, że ktoś by z dziećmi został bez problemu. Tylko mój maż jakiś średnio wyrywny na jakiś wyjazd. A mamy te bony przecież wczasowe i można by gdzieś na weekend pojechać, odpoczać, ale stwierdził, że jak pojedziemy to z dziećmi, a wtedy pewnie już tak nie odpocznę.

A co do kasy na ślub, to powiem Wam, że u nas trochę mniej się daje. Tak w granicach 150-250. U Was stawki trochę większe. Ja mam we wrzesniu wesele u brata ciotecznego i pewnie zlożymy się z moim bratem na jakiś prezent, tak zrobiliśmy w lutym jak szliśmy na wesele kuzynki i wyszedł nas prezent po jakieś 170 zł + kwiaty. A kupiliśmy jej taki ładny serwis obiadowy na 12 osób.
Ale 3 tygodnie temy Piotrka siostra miała wesele u brata jej męża i dała 500 zł jeśli się nie mylę, więc też nie dużo, a to w końcu brat.

Kurcze chciałam Wam powklejać zdjęć, ale coś mi komp szwankuje i nie moge zdjęć skopiować:(

moja rodzinka spi :) mężuś wrócił z pracy padnięty i bawił się z mała i zasnął na dywanie ;D a Majke przed chwilą połozyłam do spanka, pewno drzemnie się z 40min i znowu poszaleje :) ale nie ma się co dziwić, co chwilke pada, szaro, buro i ponuro .....

a my pieluszek używamy Happy i jestem z nich bardzo zadowolona, ale może jak pampersy są w promocji to zakupię, ale jakoś przyzwyczaiłam się do Happy i cenowo są spoko

hej !! nie ma co nigdzie sie ruszać z domu bo nie dam rady nadrobic czytania Was bo rodzinka zazdrosna ;)

pędze tylko newsa podać LIWIA SAMA CHODZI narazie po pare kroczków ale rozkosznie to wygląda !!

wracacam do domu w niedziele to sie poprawię z obecnością !!

całusy !!

super zdjęcia pod suwaczkiem Majulki !!

Gratulacje dla Liwii!!!!!!!!!!

Moje Skarby juz wykąpne i jedno już śpi, a drugie pewnie zaraz uśnie. Mam chwilę dla siebie.

A ja tych Happy wogóle nie używałam. Kiedyś trzeba by spróbować, a u nas często sa w promocji.

Liwciorku gratulacje :) justynka no to masz posprzątane teraz ;D

marta ja jestem zadowolona z tych Happy, biedronkowe przestały być fajne bo większy rozmiar mało chłonął i zaczłą się ten granulat na pupci zbierać (to co siuśki pochłąnia) pampersy dla nas stanowczo za drogie, zresztą i tak jakoś nie pasują mi, Huggisy sa za krótkie ;D a Happy i chłoną dobrze i są nie za drogie, no i wysokie :) ale reklama haha
chciałam jeszcze kiedyś spróbować tych z rossmana i tesco, używa któraś z was ???

nasza Majucha właśnie jest przez tatucha ubierana ;D

reklama
Siemka!!
Gratulacje dla Liwciorka!!!!!
Ile nas już tuptających??
Gaga zagadka zadana :p ;) ale faktycznie, nie chcieli spać...

A poza tym, byliśmy wieczorem podpisać wniosek na kredyt. Teraz się modlić abyśmy dostali tą forsę!!!! Więcej nic nie powiem...

Do góry