reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

A mi skończył się @ i tez bym coś poszalała z mężem, ale moge pomarzyć, bo jeszcze z pracy nie wrócił:( A ja się zaraz kładę bo jakoś mi się spać chce.

reklama
A u nas juz lepeij, u Marty widac poprawę. Bardzo płacze przez te zastrzyki a ja przeżywam razem z nią! Mam nadzieję że to koniec chorób, zmykam spac bo padam ze zmęczenia

Marta mój Łukaszek też boi się trawy.
Siedzi na kocyku a jak wyjdzie poza niego to łapki do góry bo go kłuje.
Na jednym zdjęciu, które niedawno wklejałam widać jak łapki zabiera...
nenar, trzymaj się, buziaki dla Marty.

Ja też dawno nie i jakoś mi się nie spieszy. Nawet w domu męża niet, a może by tak go czymś zastąpić?????????? >:D >:D >:D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Słowiczku, a co masz na zastępstwo??

Margerita, czekamy na zdjęcia Amelki.

Nenar, buziaczki dla Martusi w te pokłute zastrzykami miejsca :-* :-* :-* :-* Zdrówka.

Spadam spać.

Dobranoc.

A ja własnie doczytałam
Witajcie
dzieki za dostep i postaram sie szybko nadrobic straty

Wczoraj bylismy u chrzesnej Amelki i wrócilismy ok 22 i mała zasneła dopiero po 23 to rekord

dzis upalnie ale zapowiadali deszcz w nocy i jutro więc Marta troche moze nam ochłodzi

Mailen pisze:
tak ja też chyle czoła przed Marta i szczerze podziwiam bo ja też z jednym chwilami mam załamki...a Radsik sie należy bez dwóch zdań i wieczorny relakssss jak dziewczynki usną ;)
Podziwiam cie Marta

Co do parówek to Amelka je i smakuja jej najbardziej

Nenar, buziaczki dla Martusi w te pokłute zastrzykami miejsca Zdrówka.

A mnie chyba chróbsko bierze dzis czóje sie podle padnieta a do południa pojechałam z mezem i mała na sklepy i myslałam ze umre a dopiero co mówiłam ze choroba w ten gorac to niedopuszczalne

POZDRAWIAM WSZYSTKIE CHOROWITKI I ZYCZE SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA

A MOJEJ AMELCI ZEBY SIE NIE ZARAZIŁA ODEMNIE

Ja na szalenstwa z mezem nie mam ochoty od dłuzszego czasu moze macie jakas rade na odczarowanie mnie???

Maz za 20 min bedzie z pracy

jeszcze zobacze troszke zaległosci na tajnym bb poraz pierwszy ;D ;D

Mojemu dziecku coś się ostatnio przestawiło i zasypia ok. 23!!! A do tej pory była to 19-19:30.
Zabrałam dzisiaj teściową do Bydgoszczy. Ale ze mnie lizus :p Kupiłam Misiuli jeździk Little Tikes (taki biały). Wygląda jak "balkonik" dla geriawitów. Na razie dziecko nie wykazało wielkiego zainteresowania. Przeszła parę kroków i poleciała do tyłu, tzn. na tyłek, a jeździk na nią więc chyba nie był to najlepszy zakup. Na dodatek nic w nim nie gra ani się nie świeci. Kiepski jest. Nie polecam.

reklama
Nareszcie naleze "w calosci" do sierniowych mam :D.Dzieki.Wiecie ze ja "sierota" wiec powiedzcie mi gdzie jest galeria i ten tajny bo znajsc nie moge :-[.

Oj tez bym poszalala,ale chlopa w domu nie ma :(.Jak go w piatek dorwe to caly tydzien nadrobie ;D :laugh:.

Maximilian nareszcie spi.ale dal mi dzisiaj popalic.Ten trzeci zabek jakos przebic sie nie chce i biedula sie meczy a ja razem z nim.Daje mi za dnia w kosc,ale w nocy nawet ladnie spi.

Do góry