reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Mnie też przeraża wizja zapalenia piersi - podobno ból niesamowity. Z tego co wiem to zbawienny laktator jest i regularne karmienie żeby sie ustrzec - ale pewnie w praktyce całkiem inaczej to wygląda. Goga Ciebie to dopadło chyba w czasie nawału pokarmu?? Napisz czy stosowałaś laktator i w ogóle jak tam z pokarmem u Ciebie!! Szybkiego powrotu do zdrowia!!!

reklama
ALe rodzić w te upały to chyba nie najprzyjemniejsza sprawa...
Dzięki dziwuszki za porady co do kart do aparatów, może faktycznie najpierw kupie sobie 256 a za jakiś czas 512 i będzie na zmianę na wakacjach...ale to dopiero za rok...

Uf, u nas naszczęście zero słonca, temperatura w normie, wczoraj przeszła mega burza i pół podlasia jest bez pradu ;D W klinice na szczęście wszytskie pomieszczenia sa klimatyzowane wiec nawet sie smialam z mezem, ze nic tylko rodzic w najwieksze upały bo tam chłodniej ;D

Co do zapalanie piersi to tez nic innego poza tym co pisałam nie wiem :(. Bogucha przyssał mi sie do cycka 2 godziny po porodzie i tak juz został na 2 lata ;D. Jadł prawie bez przerwy , wiec newet nie wiem co to nawał pokarmu i ból piersi. Ciagnal tak, ze chyba mogła bym wstac podczas karmienia a on by wisial na cycku jak pies na kiju ;D ;D

fajnego masz tego synala ;D u nas upały tragiczne, nie da się wytrzymać, ja chodzę ze zraszaczem do kwiatków i się polewam, leżę na łóżku rozłożone ręczniki i tylko leję na siebie wodę, zaraz instaluje wiatrak i oby do wieczora, choc u nas w nocy było dzić 27 stopni!!!!!!!!!!!

dziewczyny trzymajcie się, może rzeczywiście nas coś ruszy w teupały ;D oby

O matko !!! bezlitosna jest ta pogoda, chyba tam na górze nie przewidzieli nas ciężarówek ;D
Dzis mnie nikt i nic z domu nie wyciągnie, zaraz Gaga przetestuje też swój zraszacz.....Szkoda ze mamy małą lodówkę bo bym chętnie tam wlazła......

zraszacz jest super :) dołączyłąm do tego jeszcze wiatraczek, ale u nas po prostu tragednia 10 godzina a tu chyba z 50 stopni i tak ma być do niedzieli
kurcze a ja chciałąm jechać do Ikei po stolik i lampkę dla małęj i nie pojadę przecież bo spłynę po drodze

zuzaczek zadroszę ci braku słońca
trzymajcie sie dziewczyny i dę się zraszać ;D

Cześć dziewczyny. Mam na imię Anna i mam 25 lat. Już za niedługo, bo 9 sierpnia mam się zgłosić do szpitala i prawdopodobnie wtedy przyjdzie na świat mój mały synek. Przyznam się Wam, że trochę zaczynam się bać, ale pociesza mnie myśl, że cały czas będzie przy mnie mój wspaniały mąż. A z drugiej strony chciała bym już być po wszystkim, bo mam dość tych upałów....Bardzo się cieszę, że Was znalazłam- dzięki Wam dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy i teraz wiem, że jakby co to nie jestem sama....Pozdrawiam Was bardzoserdecznie i trzymajcie się jakoś podczas tych upałów...

maleństwo witamy u nas ;D
podaj imie miasto imie dla małego to cię dopiszemy do naszej galeri sierpniowych dzieciaczków

reklama
Witaj Maleństwo! ( sierpnia, 8 lat temu urodził sie mój ukochany syn ;D)

Dziewuszki, siadł mi telefon kom. :mad: I to teraz. W sumie ma juz prawie 4 lata to miał prawo udac sie na emeryturę :D. Może polecicie mi jakis fajny? Bo maz obiecał mi na urodzinki ale prezent z koniecznosci zrobi wczesniej. nie zniosła bym, jabky mi sie zawieszał przy dzwonieniu z kliniki.wrrr :laugh:

Do góry