reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

No i nie wracam do pracy:(Szef stwierdził, że za długo się namyślaliśmy ( 1 dzień) a to że on potem telefonów do nas nie odbierał jak chcieliśmy powiedzieć co i jak, to już gów....... go to obchodzi. Mam doła totalnego:( I nici z mojego wyrwania sie z domu........

reklama
marta tem szef sam nie wiem co chce chyba

a mój mężuś dzis był na zakupach bo nam sie mleczko Majkowe skończyło, i dostałam od niego bukiecik z różyczek miniaturek w podziękowaniu że jestem taka wyrozumiała i pozwalam mu spokojnie w domu pracować :)
moje drogie na to pracowałam odkąd sie poznaliśmy :) ich to trzeba krótko trzymac żeby potem śmietanke spijać :)
ale miło mi się zrobiło strasznie oj strasznie :)

nooooooo super mam meza, ale tez na to pracowalam, ile ja mu sie nagadałam ::)

wysłałam zdjecie na konkurs :)

zuzaczku super ze mały lepiej, a jak Szymonek ???

A ja dzisiaj byłam u pediatry na okresowym kontrolnym badaniu z Julką i młoda jest długa kobita 76 cm no ale waży też dobrze 9750g więc chyba gabarytami pobiła wszystkich. I co z tego jak dupsko cięzkie i raczkować ni dudu :(
I lekarka powiedziała ,ze takie dziecko już może jeść wszystko co dorosły oczywiście w ramach rozsądku oprócz kalafiora który jest ciężkostrawny i kapusty . No ale Jula za Chiny nie chce gryźć , łykać owszem ale gryźć po co :mad: :mad:. Jak jej coś stanie w gardle to po prostu zwymiotuje większy kawałek.
I też potrafi jak się jej zapytać gdzie jest misiu albo wiewiórka to odszuka i weźmie do rączek właśnie tego pluszaka ale to wszystko a i jeszcze potrafi sieg heila robić ;D ;D ;D ;D

Pozdrowienia dla wszystkich chorowitków

AAaaa Słowiczku zapraszam na ciacho ja mam co prawda nie sernik ale takie ciasto maślane z truskawkami i galaretką , jeszcze pół blachy w lodówce :D
U nas dzisiaj truskawki 5.90 złi były pyszne dałam Julce ale ona popatrzyła ugryzła i wypluła. Tylko mnie nie zakraczcie wiem ,że często powodują uczulenie :laugh:

słowiczek pisze:
Agata baba w ciąży chroniona jest prawem dopiero od 3 miesiąca ciąży... :p
A nie słowiczku, teraz już od początku, nawet jeżeli o tym nie wie, że jest w ciąży...
Domicela, a dostane kawałek ciacha z truskawką?? Uwielbiam truskawki, a nie wychodzę z domu....
A, w ogóle nie przywitałam się po długiej nieobecności... Byłam u rodziców, bo jak jestem z chłopakami sama, to nie da się pracować. Wróciliśmy w niedzielę i od tamtej pory robota leży odłogiem. Obaj kaszleli, Michałowi przeszło, a Maras... lekarka powiedziała dziś, że ma zajęte oskrzela, nawet do granicy płuc. No i znowu antybiotyk. Ale nic po nim nie widać, ze chory. Tylko kaszle, a rozrabia za dwóch zdrowych. No i na razie nie wychodzimy, bo pogoda pod psem. A Tomek wróci za dwa tygodnie. Niech się zrobi ciepło, bo chce mi się na dwór, chociaż na podwórko...

reklama
słowiczek pisze:
Agata baba w ciąży chroniona jest prawem dopiero od 3 miesiąca ciąży...  :p

Wydaje mi się że od chwili poczęcia, nawet jak cię zwolnią a okaże się że jesteś w ciąży muszą cię przywrócić do pracy

Do góry