reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

lo matko zezarlo mi posta to od poczatku

nenar lepiej wezwij lekarza bo moze to nic powaznego ale z biegunka trzeba uwazac

moja Hania zasnela po poltoragodzinnej walce, moze za czesto ja klade spac? Ale jak widze ze ziewa i trze oczy to ja klade a ona cwiczenia w lozeczku odstawia ::)

reklama
Hej !!!
Ja też na chwileczkę.
Mieszkanie już posprzątane na błysk i jeszcze zaraz na zakupy jedziemy...

Buziaczki dla Ani, Ali i Michasi!!!

A nocke maiłam bardzo spokojną mimo wychodzących dwóch górnych jedynek...
Nenar, podaj smektę (kieliszek wody i jedna saszetka, po troszeczke do picia do wieczora), lacidofil dwa razy dziennie, i marchwiankę, dieta tylko z ryżu, gotowanych warzyw i mieska, chrupy kukurydziane i picie, duuuużo picia.

hej !!

ale ze mnie osioł panike zrobiłam ze zgubiłam portfel bo nigdzie nie szló go znaleźc, kazdy szukał i nic !! zablokowałam karte i pojechałam zglosić na policje bo miałam tam dwa dokumenty no i musialam miec znaczki skarbowe a ze w sobote nigdzie nie szlo ich kupić to wrociliśmy do domu ! no i cały czas spokoju mi nie dawało ze go mogłam zgubić no i jeszcze raz wszystko obszukałam az w koncu mnie olśniło i znalazłam go w wózku :p na szczęście !!! a mój męzuś sie śmieje ze to nawet dobrze bo mam karte zablokowaną ;D

a dzis maluje z męzusiem sypialnie i oczywiście wraz z dobrymi radami fachowaca w postaci mojego teścia który na wszystkim najlepiej sie zna i chyba krew mnie zaleje ale jak cos to mamy taki fajny wątek gdzie mozna ulżyć se ;D

Nenar Slowiczek dobrze radzi !!!

a ja ide wypić moją zielona herbatke !!

Sto latek i duzo usmiechu i wyrozumiałych rodzicow dla naszych ślicznych solenizantek !!!!!!!!!!!!!!

do wieczorka !! buuuuuuu jeszcze spzatanie mnie czeka

z Witoniem dalej niewiadomo. Dzis trzecia doba temperaturki. Jak spadnie i wyjdze wysypka to będzie super....
Apetyt drań ma, sika swobodnie i duzo... no nie wiem. Ząbki tez nie ida...

nenar i jak maluszek?

Byliśmy u lekarza dał nifukrosazydno i oczywiście dieta :mad:
Jest marudny i ilość kup się nie zmniejsza, zobaczymy wieczorem, mam nadzieję że będzie lepiej bo na pampersy nie zarobię! W nocy zużyłam około 20!!! ::)

a my po spacerze
Hania oczywiscie usnela w trakcie jedzenia a jak tylko polozylam ja w lozeczku to dokazuje ::)
nenar trzymaj sie, a wiadomo od czego ta biegunka?

zuzaczku zdrowia dla Witonia

reklama
Nenar jak taka biegunka to moze kup najzwyklejsze pieluszki !! moi znajomi tak robili jak mały miał biegunke to jechali na jakis najtanszych pieluchach bo co chwila zmiana była !! Ciekawe z czego taka biegunka ???

Żużaczek dobrze ze Wituś ma apetyt !!

a ja chciałam gizda małego położyc a ona ma w noosie spanie !! jak na złość !! jak mam cos do roboty to tak zawsze jest ze pozbyc jej sie nie da :)

Do góry