reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Gaga, własnie siedzę i oglądam najnowsze zdjęcia Majci na Waszej stronie internetowej i normalnie nie moge się na nią napatrzyć, ale z niej słodziak:) A minki takie robi, że szok.

Słowiczku, fajnie że z rączką Łukaszka wszytsko dobrze.

A co do allegro, to sama mialam ostatnio przeboje, bo zaczęłam sama sprzedawać i paczka nie doszla wogóle do dziewczyny.

reklama
a ja sie dzis najbardizje usmialam z tesciowej arabelli ;D

u Hani tez chyba zab idzie albo i dwa na raz ale tak dziwnie bo wydaje mi sie ze dolne dwojki a wyczytalam ze pierwsze powinny byc gorne jedynki po dolnych ???

kur kur kur.............normalnie szlag mnie trafia. Juz nie wiem co mu jest. jezcze chrypy dostał. Czy wasze dzieciaki jak wyja to na drugi dzien maja chrype? :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

zuzaczku powyj sobie i zobacz czy masz chrypę na drugi dzień ;D ;D ;D ;D ;D ;D
jak byłas u lekarza i wszystko ok, to zapodaj sobie meliske i daj mężowi dzieciaka ;D

Znowu dużo napisalyście....U nas jest bardzo ładna pogoda , chodzę na spacery i po prostu czasem nie nadążam Was czytać , macie tempo.
Julka nie raczkuje, najlepiej jej idzie na podłodze obracanie się wokół własnej osi, ustawia się do raczkowania z siadu , opiera się na rączkach i nie wie co ma zrobić z nogami a raczej z kolanami no i zalicza czołówkę z podłogą :(
I też ma ataki płaczu po czym rzuca się wściekle na cokolwiek żeby gryźć , ostatnio dałam jej nawet czopek bo mi jej było tak szkoda tak płakala żałośnie...
Mój mąż bez większych rewelacji , chodzi tylko z moją pomocą 2 razy dziennie do toalety i jutro mija 3 tygodnie beznadziejności , znowu ma dzisiaj kryzys :(
A ja kupiłam sobie na poprawę humoru 2 bluzeczki bo inaczej to mój świat jest w szarych kolorach. a na leczenie męża poszło ponad 600 zł i nadal jest właściwie nijako.

Żużaczku, z tą chrypą to nie wiem, bo moje dzieciątko nie wyje  ;D
A w TV festiwal w Opolu. Spadam się rozerwać. Oj, ale ktoś zafałszował  ::)

Margarita ja z chęcią też dowiedziałabym się o tej pracy. Dasz mi znać???
Żużaczku, mój jak sobie powyje to raczej kaszle...bo pozdzierał sobie gardełko... ;D
domicela, trzymaj się jakoś...
atol, tak jak czytałaś jest z reguły, ale zdaża się, że ząbki wychodzą inaczej, niż jak jest napisane...
Gaga, masz rację, nie spodziewaliśmy się, ze tak będzie mu dobrze szło. W tej chwili to nawet nie chcemy myśleć ani podejmować decyzji o rekonstrukcji dłoni. Jak dorośnie to sam zadecyduje.

Moje czorty śpią. Mam luz....
Kończę trzeci tom Harrego i zaraz zabieram się za czwarty. To nic, ze sterta prania,  ::) dużo sprzątania,  ::) dobrze, że zmywara zmywa gary, więc na to nie marnuję czsu... ;D
Jutro mamy gości na weekend i od rana będę musiała się wziąć do roboty... ::) już mi się nie chce... ;D

Żużaczku, i ja Ci nie pomogę, ale poczekaj jutro Ci już może będę w stanie pomóc, bo moja Alicja dzisiaj wyje cały dzień:( I normalnie mam dość.
Dobrze, że już poszły spać.

Domicela, trzymaj się tam. Niech mąż szybko wraca do zdrowia.

No no moje terz już śpią a ja mam tyle jeszcze do zrobienia.Pranie włożyć do pralki,poprasować bo juz nie mamy co na siebie włozyć.pomyć gary-buuuuuuuuuu ja nie mam zmywarki a tak bym chciała.
No to sie zaczyna aria
już pospał-załamka

reklama
a moja nie śpi, diablica mała, bawi sie w najlepsze czort mały

ja własnie poćwiczyłam ufffffffff no i musze poćwiczyć z mężem >:D >:D >:D bo dzis dwa kawałki serniczka zjadłam ;D trzeba spalić hihi

marta filmik z dziewczynkami jest przeuroczy, no czad, zaczęłam Majkę uczyć dawać cześć i daje ale nie tak pięknie jak Ania i Ala

Do góry