reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

a gdzie jest ten artykul?

zuzaczku 100% zeby, nie martw sie

arabella tez sie usmialam, ale jednak cie przechytrzyla :p

reklama
no słuchajcie. temperatury ma trochę, wyje jak chrzan, nos ma zatkany na amentus ale tylko cały czas jednodziurkowo i w nim chrapota jak je ( w nosie chrapota)

Żużaczku, ja też bym obstawiała zęby. Jeszcze jak po panadolu przestaje to raczej napewno to.

Słowiczku, a moj nie zdażył na kąpiel niestety:( Dobrze że byli moi rodzice to mi pomogli.

Idę ogladać te piękne w telewizji:)

zuzaczku no to go cos boli, jakby to był brzuszek to byś wiedziała, bo by pewno napinał się, głowa - mało prawdopodobne, więc pewno ząbki,
ja idę umierać z moim żołądkiem kurna to jest tragiczny ból :mad:

marta zjadłam i już przeszło, ale myślałam że trzeba będzie do szpitala, bo ja nadżerkę miałam na żołądku ::) i chyba nie dam rady z dietką, trudno będe ćwiczyć x2

Gaga,Ty mnie naprawdę motywujesz do działania.Teraz już ostro,ostro się biorę za siebie,żeby mężuś doszedł do wniosku,że jego kobieta jeszcze jest zdolna osiągnąć "przyzwoite"rozmiary ;D ;D A tak na poważnie to rzeczywiście uważaj,jeśli dietka może zaszkodzić Twojemu zdrowiu...
Mały dziś padł po 20-tej umęczony niesamowicie.Z przykrością stwierdzam,że od nas,wyrodnych rodziców,nic dziś nie dostał :( Mąż w żartach swierdził,że "przecież mówiłaś,że był niegrzeczny to nie zasłużył".Jednak wciąż myślimy o tym krzesełku do karmienia,więc prezent będzie,ale z poślizgiem.Tylko nie wiem,kto się bardziej z niego ucieszy-my czy Domi? >:D
Marta15 całkiem prawdopodobne,że jak ta nowa praca mu spowszednieje,a obowiązków się namnoży to zatęskni do ukojenia w ramionach ukochanej i zabawy z dziewczynkami.Poza tym tacy sa faceci,ciężko im nas zrozumieć...Dobra,bo drążę ten temat,a masz go dość :)
Agata806 "krzysiowe żony" hehe ;D
żużaczku,dzięki Tobie nabyłam trochę wiedzy,bom ja niedouczona nie wiedziała co to "geriatyczny" ::) ::) ;)

reklama
Żużaczku u nas tez tak jest i ja obstawiam na zeby
Artykuł bardzo ciekawy i dobrze sie go czyta ,świetnie napisany i nie nudzi a to ważne
Gaga przestan sie katowac ta dietą bo to do niczego dobrego nie prowadzi.Ja nadal mam kg. z przed ciąży a z tego co widze to ty już laska jesteś-przestań bo mi głupio to ja powinnam coś z sobą zrobić bo patrzeć na siebie nie moge :mad: .........a jednak nic mi sie nie chce.
Arabella ale teściowa to masz w deche,moja by na to nie wpadła (żeby warowac u sasiadki? hi hi)
poza tym ta moja odbiega od "europejskich norm "normalna kobita jest bo mi takich numerów nie odstawia jak niektóre ;D egzemplarze

Do góry