reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

bibi21 tez tak mysle, jescze po tym jak przeczytalam objawy uczulenia na gluten to raczej nie to, po prostu cos nowego i juz

ja na mojego meza nie moge narzekac, na poczatku mielismy troche spiec ale wyjasnilismy sobie wszystko i ... jest po mojemu ;D

reklama
Atol oby nadal było dobrze i szkól chłopa półki jeszcze nie ma drugiego dzidziolka .teraz możesz wykorzystać moment.A potem napewno bedzie ci lżej.goń chłopa bo oni nas gonią ;D i na nic nie zważająa ty masz okazje.Teraz to ja już bym była mądrzejsza a w tedy 1 dziecko to sie cieszyłam że wiekszosć czasu z mamusia czyli ze mną,a teraz to widze sój błąd.bo wszedzie z dwójką musze latać -jak cyganka ;D

Ale mam zaległosci naprodukowałyscie... co zdaze to przeczytam a co nie pozniej a pogoda do kitu teraz grzmi a oj maz wiesza pranie ...... ;Dm ciekawe czy lunie mała spi ale nie spała od 11.30 do 18 i była taka :mad: ze mam dosc 4 razy usypiałam i nic po godz płaczu padła nic nie chciała ze zmeczenia nawet usnac wpadne pozniej jak dam rade a jak nie to jutro niezła lektura mnie czeka ;D ;D ;D

Żużaczku, psina prawie cały czas śpi w przedpokoju. Wyrzucam go do ogrodu (muszę znosić, bo sierota nie umie schodzić po schodach), a od biegiem wraca na swoje legowisko. Jak próbujemy się z nim bawić, to trzymam Małą na rękach i asekuruję, żeby nie złapał zębiskami.
Ja już parę razy pisałam, że mój mężowy przy dziecku nie robi nic. Jego jedynym "obowiązkiem" jest rozłożenie ręcznika po kąpieli (o ile jest w domu). Poza tym bawi się z Małą jakieś 15 minut.
Przylazła dzisiaj teściowa. Z prezentami na Dzień Dziecka. Wracałyśmy ze spaceru i zauważyłam, że idzie do nas więc szybko zmieniłam kierunek jazdy i włóczyłyśmy się jeszcze z 15 min. Wracam do domu, a tam na klamce wisi reklamówka. Ulżyło mi. Wypuściłam psa i jeszcze raz wyszłyśmy. Przeszłam 15 metrów i słyszę jak mnie ktoś woła. "Mamuśka" wlazła do sąsiadki i siedziała przy oknie i na mnie filowała. No i musiałam ją zaprosić na herbatę. Wrrrrrrr

arabella dobra jesteś ;D nas czeka inwazja dziadków jednych i drugich prawdopodobnie w niedzielę :)
dzis byliśmy z Majutkiem na takim festynie u nas na alejkach i mała dostała balonika i normalnie zakochana w nim :) bo zabawkowe prezenty ( na razie jedenprzyszedł ) to tak średni :)

Arabella  ;D  >:D  ;D
Finiak, niezła ta twoja teściowa. Jak czytam co ona opowiada, to normalnie do kabaretu się nadaje. Przynajmniej masz wesoło  ;)
Wiecie co, nie chce mi się już marudzić, ale dopisuje się do grona dziewczyn rozczarowanych zachowaniem swoich mężów. Chyba rozpier... ten samochód, bo z nim spędza więcej czasu niż z nami. Duży chłopiec  :mad:  A ja idiotka zaraz rycze, bo już tak mam  :mad:  :mad:  :mad:

reklama
Do góry