reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

rany....4-5 godzin. Witon budzi się co 2-3 godiny na jedonko. na szczęscie nie na zabawe, bo bym sie zaczęła niepokoić.

reklama
teraz parę slów wyjasnienia. jak bylam na 2 roku studiów, mieszkalam juz sama, w swoim mieszkaniu. Moj przyjaciel przyprowadził do mnie zastraszonego wielkim światem szczawia, co miał studiowac poza domem. Szczawik (raczej szczawiczka) zamieszkała ze mna z wyraźnym przykazaniem, że mam się nią opiekowac. No i nazwała mnie "matką" - szczególnie jak jej myłam głowy za jakieś wygłupy, a ja ją nazwałam córką.
Jak poznała swojego obecnego meża to juz ze mną nie mieszkała i przyszła przedstawić mu (jak sie przy nim wyraziła) - przyszła teściową ;D ;D ;D ;D ;D ;D

dziewczynka -60cm, 4350g... to wstyt rodzic tylko 2 godziny ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

A tak wogóle to Dzień Dobry.

Dziękuję jeszcze raz za wszystko co napisałyście, jest mi teraz dużo lepiej. Cieszę się że Was mam. Dziękuję.

Evelinka, moje dziewczynki też śpią na podusiach.

hej !!!

Liwia właśnie ma nową zabawe siedzi na kana;pie za moimi placami i robi mi masaz klepiący iu co chwila podciąga sie na kucyku moim i zaraz bede łysa !!!

Gratulacje dla babci !!! no to miałyśmy nosa z tą babcią ;D No i niezły klocek, dzidziuś jak sie patrzy !!!!!

Justyna, no to Liwia ma świetną zabawę :D :D

A moje rozdarciuchy śpią. Ja zasiadlam do Was z herbatką, kupiłam sobie te odchudzające o których Anda chyba pisała, zobaczymy czy będę efekty:)

Żużaczku, a tak apropo piszczenia, bo miałam Ci już wczoraj napisać. Moja Ania od jakiegoś tygodnia robi to samo co Twój Wituś. Piszczy tak okropnie że tego się przesłuchać nie da. Alicja to aż czasami płacze bo nie wie co się dzieje, ale powoli jej przechodzi i mam nadzieję, że już nie wróci, bo aż mnie uszy bolały.

reklama
Marta dzis rano miałam takiego nerwa na to moje dziecko ze az męzus sie wystraszył i wzzioł Liwie do piekarni bo po chlebek rano jezdzi !! i az mi sie głupio zrobiło ze ja wymiękam przy takiej jednej a jakby były dwie takie Liwie ??!!!! kolejny raz Marta pełny podziw !!!!

ide mała uśpic i chyba tez padne bo niwyspana jestem, matko ona z Witoniem ręke moze sobie podac, tez sie budzi co 2 godz !! Ja rano wstaje to mam dwa naleśniki wiszące zamiast cycków tak mnie wydoi 8)

Do góry