reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Halo z ranka.

Ja zasiadłam pierwsza z herbatką, a gdzie reszta?? Świętuje??

U nas świeci za oknem piękne słoneczeko. Więc może się gdzieś wybierzemy, chociaż jakoś w to wątpię. Ale się zobaczy. A ja mam teraz za plecami dwie marudy, które tylko jeczą i ciągle ne nenenenene i tak w kółko. A moja Ania wczoraj nauczyła się tak ostro piszczeć i piszczy od wczoraj normalnie mam dość, chyba mi bębenki popękają w uszach. Dobra idę do swoich marudków.

reklama
TYSIĄCE BUZIACZKÓW DLA MISIUNI Z OKAZJI JEJ MAŁEJ ROCZNICY OD BLIŹNIACZEK I ICH MAMY :-* :-* :-* :-* :-* :-*

zsouveniremd7mu.jpg

1mi5yx.gif
Wszystkiego dobrego i dużo zdrówka dla Dziewczynek :) :)

agata806My właśnie podczas trzydniówki ubieraliśmy cieplutko Dominika i wietrzyliśmy na balkonie.Wyraźnie mu to spawiało ulgę a i jak byliśmy na pogotowiu to też zaczerpnął powietrza,także według mnie śmiało możesz zabrać Marysię na słoneczko :) A mleko modyfikowane sama dobierałam dla synka,bo najpierw miał Nan,ale miał po nim wysypkę,więc zmienilismy na Bebiko.Teraz jedziemy na 2-ce i jest ok.Wypróbuj i obserwuj czy nic się nie dzieje.

Agata, co do mleka modyfikowanego, to ja też dobierałam sama. Co prawda pytałam lekarki jakie jestdobre, ale ona sama nie potrafiła mi powiedzieć. I na początku wypróbowalam NAN, ale Alicji służył, a Ania miała po nim zatwardzenie, więc spróbowałam bebilon i on mi najbardziej pasował, ale Alicjia miała po nim biegunkę. Więc używałam przez 3 miesiące 2 róznych mlek. A teraz mamy cały czas bebiko i jestem zadolowolona. I obie mają to samo mleko i jestem zadowolona.

No i jedziemy do Kazimierza na wycieczkę. Ale jestem zadowolona ;D ;D ;D ;D

Dużo radości, zdrówka i buziaczków dla Ani i Ali​

Misiulsko dziękuje za życzenia i buziaczki.

Buziaki dla bliźniaczek i Misiuni :-* :-* :-*

Marta - super że jedziecie na wycieczkę. My też planowaliśmy wypad do Kazimierza ale darujemy sobie. Niech Marysia dojdzie do siebie do końca to wtedy będziem zabierać ją między ludzi. A w Kazimierzu uwielbiamy knajpkę Fryzjer, pyyyycha jedzonko i super wystrój, no i oczywiście koguty i cebularze. :laugh:

A mleko to spróbuję najpierw bebilon. Jak wróciliśmy ze szpitala po porodzie to mała dostała go kilka razy i było ok. Mam nadzieję że zechtce to pić :p

Mam kawkę, zapraszam.

Hej
Ja juz po kawce, dziekuje ;)

Agata co do wyglądu to ja tez zaczynam łapać doła, szczegolnie jak siedze z Marcinem w domu,on jest straszny łasuch na słodycze wiec non stop wcianamy jakies smakołyki....a dupsko rosnie i przez ten długi weekend juz 1-2kg przybrałam :mad: i sie wkurzyłam chyba tez wpływ na to że przybiera, ma to ze chyba moj pokarm sie kończy, cycki wiecznie flaki :( a jak nie bede karmiła to nie bede sobie mogła pozwalać na tyle co do tej pory, bo teraz to moj wampir energetyczny mnie wysysał i tak w boczki nie wchodziło a teraz trzeba bedzie sie ograniczyc ::) ehhhh

My tez uzywamy Bebiko i jest OK, ale Olek nie pije samego mleka jako mleka dodajemy je jedynie to kaszki, bo on nie chce juz pic samego a chyba powinien pic jeszcze mleczko, niby na razie jedzie jeszcze na resztkach cyckowych, ale jak juz cycek skonczy sie na dobre?????

Gorące buziaczki dla Ania, Ali i Misiuni od Olusia i ciotki Mailen :-* :-* :-*

Ale u mnie gorąco...Już się odzwyczaiłam od upałów,bo po pierwsze była zima,a po drugie to w zeszłym roku unikałam słońca z racji ogromniastego brzucha...A przydało by się troszeczkę poopalać :) :)
Dominik dziś po raz pierwszy siedział w szelkach na pełnym widoku.Podobało mu się,tylko ja się męczyłam,bo obróciłam rączkę i w tej pozycji bardzo ciężko nasz wózek prowadzić.Do tego to słońce...

STO LATEK DLA NASZYCH DIWWIECIOMIESIECZNIAKÓW!!​

mY JUZ "SOM DOMA".... ups... capslock.....

Tomasz przygotował wnetrze domku na wejscie elektryków i tynkarzy. na zewnatrz nie pozwoliłam tylkowac, bo praszki nam sie pod dachówka zagniexdziły i trzeba poczekac az pisklaki wylecą. Ząbki nas dalej wk.... Spychły dziasła tak, ze az patrzec przykro.
Wczoraj w bielsku odwiedziła nas Kalina z Jonatankiem i męzem. Kalina i Asiołek to dwie moje przyjaciołki które poznałam na BB i teraz sie spotykamy. I jest wspaniale. Bardzo załuje, ze my tak daleko od siebie mieszkamy. Ale jak juz pisałam, jak bedzie domek to zapraszam na hacjende (swierze powietrze, białoruskie klimaty..... ;D

reklama
żużaczku z pewnoscia skorzystamy i spotkamy sie kiedys wszystkie w Twoim baseniku przy lampce szampana ;D ::)

Do góry