reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Gaga,jeszcze jest nadzieja,że się uda :)
finiak bibi21Dominiś dziękuje :)
agata806,to jeśli to trzydniówka to i tak masz lepiej ode mnie.Dominik wcale nie spał przez ten okres,jedynie po 10 min w wózku i był praktycznie bezwładny.Nawet niekiedy dostawał lekkich drgawek gorączkowych,także było to dla nas naprawdę ciężkie przeżycie.A u Ciebie jeśli to to samo,to dziś powinno wszystko minąć.Duuuuuuzio zdrówka dla małej.
   A mi sie dziś słabo jakoś robi i nie mogę myśli pozbierać.Mężuś cały weekend pracuje,a do nas ma zjechać rodzinka z dziećmi także całkiem prawdopodobne,że do kompa się nie dopcham  :( Ech,życie......

reklama
dziewczyny jest tu może jakiś matematyk ??? potrzebuję krótkie naprowadzenie jak z ciągu zdefiniowanego rekurencyjnie podac ogólny wyraz ciągu ??? muszę to robić z indukcji matematycznej ??? plissss jeśli jest matematyk dajcie wskazówkę,

agata u nas trzydniówka tez byłą dość ciężka mała miałą straszną gorączkę, ale Marysia na pewno szybciutko dojdzie do siebie, ucałuj ją od nas bidulinkę
bibi a twoje maluszki jak tam ???
ale mi dzis łeb napier........... pogoda taka bleeeee, wczoraj był upał a dziś leje, koszmarnie jest, do tego mała płakoli w nocy, nie wiem czy to zęby czy co, w dzień jest uśmiechnięta, nie wiem o co chodzi ???

a co do pracy, ehhh może marta ma rację i ja skorzystam :) moja ciocia jest w-ce dyrektorką szkoły i szuka czegoś dla mnie do tego znajoma w urzędzie miasta :) ale mam plecy ::) tylko pracy dalej brak
a poza tym ja tak nie lubie załatwiac przez kogoś

Gaga może jeszcze się uda, gdzie się dwóch bije tam trzeci korzysta ;). Swoją drogą od razu takie informacje powinni ci przekazać bo człowiek inaczej podchodzi do rozmowy :p.

Evelinka - nawet nie wspominaj mi o drgawkach, brrrrrrr.

A mieliśmy zrobić badanie moczu no i d.u.p.a oczywiście bo jest sobota, wyniki będą we wtorek dopiero to nawet nie próbowaliśmy złapać tego siusiu. Popatrzę jeszcze na szpitale ale że mam skierowanie od prywatnego lekarza to zaraz będą krzywo patrzeć.

Boshe ja nie wiem jak ja z Darkiem wytrzymam w domu tyle dni  :p. Już mieliśmy spięcie a przecież to dopiero początek. No ale żeby za dobrze nie było pójdzie we wtorek do pracy, bo ma bardzo duuuużo pracy i bardzo krótki termin projektu :p. W przyszły wekend pewnie też będzie w pracy :mad:

Gaga ciągi są bleeeeeeeeeeeeeeee :p. To i geometria przestrzenna są dla mnie nie do przejscia, rachunek prawdopodobieństwa, rachunek różniczkowy bardzo proszę ale ciągi okropieństwo. Na pierwszym roku analiza matematyczna rozpoczęła się od ciągów, egzamin zawaliłam przez to :-[. Później jak się uczyłam we wrześniu to jak coś mówiłam to przed oczami pojawiały mi się ciągi, tak jakby wyrazy je tworzyły bleeeeeeeeeee. Może coś w tablicach matematycznych byś znalazła, tam czasami dziwne rzeczy można znaleść ::)

A z pracą rozumiem, ja też chciałam sama znaleść i udało się trwało to co prawda pół roku ale byłam z siebie bardzo dumna :laugh: Ale w twoim zawodzie jest znacznie trudniej, bo to zamknięty klan, często żyjący minioną epoką a na dodatek bardzo sfeminizowany a to niestety raczej mu szkodzi, bo baby są zawistne i zazdrosne :p

Hej dziewczyny!!!!

gaga uda sie zobaczysz!!!! dalej trzymamy kciuki ;) z taaaakimi plecami to zero stresu ;D ;)
u mnie na szkoleniu tez jest pare osób z Krakowa, Gdanska...w ogole chyba z calej Polski ;) bo oddziały otwieraja sie wszedzie, opanujemy cały kraj ;)
Ja tez mialam satysfakcje ze sama znalazlam to prace i ze mnie chca ;D

Agata a co do spania to pochwaliłam Olka i oczywiscie miałam noc do bani wiec...juz nigdy wiecej!!!! ::) :p

Dla wyjezdzajacych duzo sloneczka i odpoczynku, my siedzimy w domu ale w sumie nie jest mi strasznie przykro bo pogoda dzis u nas okropna leje buuu, a wczoraj bylo tak fajnie....a poza tym mam sporo nauki :mad: a Marcin meczy mnie zebysmy pojechali jutro i zostali do poniedzialku u tesciowej, ale jestem na nia tak zła po tym jak sie zachowala w swieta i nie rpzyjechala do nas ze wcale nie chce mi sie jej ogladac, ale dzis ja Marcin napuscil na mnie i dzwonila udajac oczywiscie ze nic sie nie stalo kurrr....mnie strzela ale oczywiscie by mnie z rodziny wypisali jakbym nie pojechala!!!
no i coz pewnie nie bede miala wyjscia....i to w dodatki na noc o nie!ratuuunkuuuuu

Gaga, jestem pewna, że coś znajdziesz!
Mailen, u nas nocka tragiczna. Mała budziła się chyba co pół godziny. Nie pamiętam kiedy tak było.
A przed chwilą prawie godzinę usypiałam, a Misiulsko już po pół godzinie się obudziło.
Mój mąż to jest leser. Miał mieć zajęcia do 18, a pisze, że już wraca.
Agata, jak Marysia?

dziewczyny mam pytanie, moja mała strasznie dużo pije około
300ml soczku
cyc jakieś 4 razy na dobę
150ml mleka
150 kaszki z wodą
no i oczywiście pieluchy zlane ma maksa, dziś 4 kupiszony, wszystko ok ???

Gaga, moje wypijaja około 200 ml soku kazda i 4xdziennie po 180 ml mleka z kaszka. Wiec wydaje mi sie, ze Majcia wypija tyle ile jej potrzeba. Rusza sie, wiec sie i meczy troche i pic jej sie chce.

no może masz rację, ona po prostu nie piła wogóle nic, a jak zasmakowała to chleje jak na kacu ;D na raz potrafi 150ml wtrąbić :)

reklama
Gaga, Majcia pije te soczki z butli? Misiula, oczywiście, nie chce pić. Czasami daję jej ze zwykłego kubeczka, to wypije ledwo co na dnie.

Do góry