reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

hej  :)
To ja na chwilę, bo pakowanie w toku  :p
Gaga, uważaj na siebie, bo widziałam w telewizji, że w Krakowie dwie manifestacje - gejów i Młodzieży Wszechpolskiej. Oj będzie się działo  ::) I trzymam kciuki za rozmowę z dyrektorem!
Miłego weekendu życzę i mimo wszystko niech zaświeci słoneczko  :)

reklama
Wszystkim wyjeżdzającym na weekend życzę pięknej pogody i udanego wypoczynku.
A ja się dopisuje do grona piwka weekendowego w domciu:) My grila mamy sobie robic we wtorek ze znajmomymi. A dzisiaj przyszły spacerówki, ale nie mam jak zobaczyć i czekam jak maż wróci i moze w poniedziałek gdzies pojedziemy.

Mam nadzieje, że nie zapeszę:( Ale muszę Wam napisać, że moja Alicja śpi dzisiaj już 2 raz w łóżeczku. Rano było trochę jęków, ale zasnęła. A teraz jęknęla tylko raz i włączyłam jej muzyczkę z pozytywki i śpi. Oby tak było dalej.

Gaga, daj znać jak poszło, bo mnie ręce bolą:)

marta 200zł to razem z tortem (wszystkie ciacha) obiad +sala 65zł od osoby. Komunie robimy na 20 osób i na tyle to ok 3kg ciach + tort.

Juz jestesmy po imprezce. Najfajniejsza rzecz to taka, że jak wracalismy to spotkalam moja przyjaciolke której nie widziałam ponad 10 lat (wyjechała z Bialegostoku) teraz mieszka w bialym, całkiem niedaleko odemnie i ma siore w Bielsku która odwiedza często... ALE JESTEM SZCZESLIWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiamy wszystkich!!!! :D
Tych co wyjeżdzaja na wekend i tych co griluja-oczywiście dołanczamy do grilujacych :D
Spóżnione życzonka dla Dominisia
Dużo zdrowka dla chorowitków i niejadków.My znów srańsko i gorączka.Nie wiem czemu ale chyba na zeby ??? Bo przeciez na antybiotyku jesteśmy to chyba goraczka nie na chorobe ??? jak myslicie,poradzcie cos!!!!Bo ja już głupia jestem.
Gaga jak tam praca.
arabella pisze:
Gaga, już opijasz? Bez nas??
Nie radze bez nas :p

Gaga jak tam, czekamy na wieści !!!

oooo, już mi się naprawiło...

A ja robię przerwę w pakowaniu. Jeszcze tylko kosmetyki, wykąpać się, zjeść kolacyjkę i luli na 3 godzinki. O 3 wyjazd.
A i mała zmiana planów. Znad morza od razu jadę do siebie do Żar, na półtora tygodnia. Mąż oczywiście wraca i będziemy za sobą tęsknić !!!  ;D ;D ;D
Posiedzę troszkę u mamusi, odpocznę sobie, poodwiedzam rodzinkę, koleżanki. Tęsknię za swoim kątem...
Dobra kończę.
Pewnie jeszcze zajrzę, bo czekam też na wieści od Gagi ale wrazie W.
Miłego długiego weekendu. Odpoczywajcie, grilujcie, bawcie się dobrze.
A ja będę nadawać na bb od mamy.
Buziaczki.

reklama
hej !!!!! melduję sie z Liwciorem po tygodniowej nieobecności !!!

Paweł wyjechał na targi do Poznania i zabrał mi laptopa, nawet nie zdążyłam Wam napisać bo internet na koniec siadł :( Miałam taki zapieprz bo musiałam robić jego robote i Liwią sie zająć i nawet nie miałam kiedy z pracy do Was napisać !

Nic ide poczytac co u Was !!!

Do góry