reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Lekarz już był no i jest tylko temperatura, jutro badanie moczu i zobaczymy. Być może trzydniówka :(.
No i nigdzie nie pojedziemy a hotel zapłacony. Jestem zła bo to chyba przeze mnie bo w poniedziałek pojechaliśmy do lekarza przez te krostki na brodzie i może tam coś złapała. Jestem na siebie mocno wkur...... a Darek ostro pracuje i ciężko było 5 minut porozmawiać :mad: :mad: :mad: :mad:. DObrze że jest Kasia to chociaż sama nie siedzę.

reklama
moja najlepsza przyjacólka jest w ciązy ;D ma już o rok straszego od Majeczki Adaśka i teraz jest 5 tygodniu :) ale fajnie

Trzymaj się Agatka. Ucałuj chorutka, niech szybko wraca do zdrówka.
Próbowałam wstrzyknąć Małej to świństwo, ale całe (albo przynajmniej większa część) wylądowało na bluzie. Nie potrafię. Teraz śpi królewna i pokasłuje co jakiś czas. Mam dość choróbsk!!!
Gaga, jak ja zazdroszczę przyjaciółce! Kciuki dalej trzymam.

Agata, trzymaj się dzielnie i ucałuj Marysię :-* :-* :-*
Gaga, fajnie koleżance.

A my po spacerku bo wieje jak diabli. Jestem wkur.... na maksa, na moich tesciow i meza:( Ale nie bede zanudzać.

Żużaczku, ale smakowitości. A powiedz mi który tort zamawiałaś i ile kosztuje??

Mnóstwa buziaków i radości dla Dominisia życzy Szoszon z mamą!!!! :-* :-* :-* :-* :-*​

Gaga trzymamy kciuki napewno się uda!!! Przecież babki z BB to nie byle co!!!! ;D A z taką ilaścią kciuków nie ma szans, żeby źle poszło!!! ;D ;D

Agatka ucałuj maleństwo, wszystko będzie dobrze - zobaczysz to napewno trzydniówka - a do lekarza i tak przecierz musiałaś iść  a to cholerstwo mogła maleńka złapać gdziekolwiek - rzadnej w tym twojej winy nie mam!!

Słowiczku życzę ci wspaniałego wypoczynku - jak ja ci zazdroszczę - ja Sopot zobaczę dopiero w sierpniu - wtedy jedziemy na wakacje do Polski. Już nie mogę się doczekać.

Żużaczku ale wspaniałości, aż język do d....py ucieka ;D ;D Ty to lubisz się nad nami znęcać co?? Ucałuj małego Pudziana - pewnie już trenuje przed przyszłymi zawodami!! ;D ;D

Marta nie przejmuj się tak już jest z teściami - ja na szczęście nie mogę narzekać na moją teściową, oprócz tego, że jest hiper hipochondryczką i narcyzem do potęgi to jest wporzo ;D ;D ;D

marta tort w kształcie ksiegi (ten bez zdjęc) za 2,5kg zaplacimy 85zł. Ogólnie cale ciacho będzie nas kosztowało 200zł. Zamowiłam min. te babeczki z zestawów bankietowych.

agata z przychodni by tak szybko nie zachorowała. pewnie to trzydniówka. Nosek do góry i głupie mysli precz. Będziem sobie piffko pic w domku, bo my tez stacjonarnie. tylko na grila sie wypuscimy pewnie.

ja dopiffka łikendowego dołączam, bo też chyba tylko na grilka się wypuścimy
agata uszy do góry, wszystko co złe i tak mija
zuzaczku prześlij ciacha priorytetem ;D

ja jestem już całą w nerwach, na 17 mam być w szkole, a mojego męża nie ma, kur........ a prosiłam rzeczy wyszedł wszceśniej z pracy !!!!!!!!!! jeszcze przez niego się denerwuję

trzymajcie trzymajcie godzina 0 nadchodzi

Dziewczyny dzięki za buziaki. Chorutek śpi a to najlepsze na chorobę.
Wiecie dzisiaj rano chciałam wam napisać o tej nocy i coś się poradzić a na złość net nie działał. Tepsa miała jakąś awarię, no normalnie jak bez ręki się czułam.

Udało się odwołać rezerwację hotelu, tylko nie zwrócą nam za pierwszą dobę, trudno :p

Gaga trzymamy kciuki. Oby było co świętować na grilu :laugh:

reklama
Żużaczku, a na ile osób robicie komunię?? I powiedz mi jeszcze czy to 200 zł to łacznie z tortem czy bez?? Przepraszam, że pytam, ale męża siostra robi komunię i tak ciekawa jestem.

Do góry