reklama
anecik
Majowe mamy'09
hej!
Gaga jeszcze nie odchodzą mało precyzyjnie to napisałam!!
Zastanawiam się tylko jak to będzie na porodówce. Co nas tam czeka..........
Anika ja też mam teściów nad jeziorem, nie tak blisko jak Ty ale spacerowac jest gdzie i wózek do ogrodu można wystawić.
Pozdrawiam
Gaga jeszcze nie odchodzą mało precyzyjnie to napisałam!!
Zastanawiam się tylko jak to będzie na porodówce. Co nas tam czeka..........
Anika ja też mam teściów nad jeziorem, nie tak blisko jak Ty ale spacerowac jest gdzie i wózek do ogrodu można wystawić.
Pozdrawiam
anikawi
Fanka BB :)
Dziewczy może głupie pytanie ale jak prasujecie, na której stronie lewej czy prawej? i to tak bardzo dokładnie każdy szef? ja się boję po tych szfach za bardzo jeździć tym żelażkiem aby one się za sztywne i drapiące nie zrobiły ??? ??? ???
Ż
żużaczek
Gość
najnowsze wiesci z poligonu:z malym wszystko ok. miałam robionego dopplera - przeplywy ok, zero zwapnien - bałam sie tego ze wzgledu na moja toxo. Maluch juz może sie rodzic. Waży 2750g. Od tego tygodnia mam chodzic na KTG
No i najwazniejsze, moge juz rodzić w mojej klinice.
Ja prasowałam na prawej stronie, ale tylko tak aby aby.
No i najwazniejsze, moge juz rodzić w mojej klinice.
Ja prasowałam na prawej stronie, ale tylko tak aby aby.
anikawi
Fanka BB :)
No wiecie co, przysłali mi połamane łóżeczko!!! Kupowałam w Bobomarkecie. Jutro mają zadzwonić i powiedzieć co dalej. Ja jednak mam pecha z tymi sklepami internetowymi, jak kupwałam zlewozmywak do kuchni to też przyjechał połamany, na szczęście nie było żadnych problemów z gwarancją tylko czas, zobaczymy co teraz ???
Jednak potwierdza się któryś raz ze zabobony to jest straszna głupota, trzeba wszystko dużo szybciej i na spokojnie!
Jednak potwierdza się któryś raz ze zabobony to jest straszna głupota, trzeba wszystko dużo szybciej i na spokojnie!
Ż
żużaczek
Gość
Anika pewnie cos sie w transporcie stało, ale napewno szybciutko załatwia reklamację. Tylko trezba trzymac reke na pulsie. Ja podczas poprzedniej ciazy jak i teraz olałam przesądy i zakupy zaczęłam, jak jeszcze brzuszka nie było widac.
reklama