reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Przez te jeziora, między innymi, tak bardzo chcę pojechać do teściów we wrześniu juz z malutką, oni do jeziora mają 10 min, a działkę jeszcze blizej.

reklama
anikawi zazdroszę ci moi rodzic emiszkają wk Krakowie tam gdzie my w zasadzie ten sam blok, a teściowie 2min od Rynku zaraz niedalego plant tez w Krakowie, no i nie bardzo jest gdzie jechać :(

hej!
Gaga jeszcze nie odchodzą mało precyzyjnie to napisałam!!
Zastanawiam się tylko jak to będzie na porodówce. Co nas tam czeka..........
Anika ja też mam teściów nad jeziorem, nie tak blisko jak Ty ale spacerowac jest gdzie i wózek do ogrodu można wystawić.
Pozdrawiam

Sa dwie strony tego medalu, ja nie będę mogła teściom małej podrzucić na 2 godziny, jak już to na dłużej...
Ja tam ze sobą wezmę stringi, jak się da to bedę nosić, chociaż szczerze mówiąc to wole bez ;)

Dziewczy może głupie pytanie ale jak prasujecie, na której stronie lewej czy prawej? i to tak bardzo dokładnie każdy szef? ja się boję po tych szfach za bardzo jeździć tym żelażkiem aby one się za sztywne i drapiące nie zrobiły ??? ??? ???

najnowsze wiesci z poligonu:z malym wszystko ok. miałam robionego dopplera - przeplywy ok, zero zwapnien - bałam sie tego ze wzgledu na moja toxo. Maluch juz może sie rodzic. Waży 2750g. Od tego tygodnia mam chodzic na KTG
No i najwazniejsze, moge juz rodzić w mojej klinice.

Ja prasowałam na prawej stronie, ale tylko tak aby aby.

Żużaczku to super, same dobre wieści! No ale doczekaj tego sierpnia bo faktycznie jak tak dalej pójdzie to będziemy lipcóweczkami a nie sieprniówkami.

No to się uspokoiłam z tym prasowaniem, dzięki.

No wiecie co, przysłali mi połamane łóżeczko!!! Kupowałam w Bobomarkecie. Jutro mają zadzwonić i powiedzieć co dalej. Ja jednak mam pecha z tymi sklepami internetowymi, jak kupwałam zlewozmywak do kuchni to też przyjechał połamany, na szczęście nie było żadnych problemów z gwarancją tylko czas, zobaczymy co teraz ???
Jednak potwierdza się któryś raz ze zabobony to jest straszna głupota, trzeba wszystko dużo szybciej i na spokojnie!

Anika pewnie cos sie w transporcie stało, ale napewno szybciutko załatwia reklamację. Tylko trezba trzymac reke na pulsie. Ja podczas poprzedniej ciazy jak i teraz olałam przesądy i zakupy zaczęłam, jak jeszcze brzuszka nie było widac.

reklama
Ja jak zwykle zostawiam wszystko na ostatnią chwilę, dlatego teraz bardzo się starałam żeby tak nie było, ale mimo wszystko trochę sie zdenerwowałam tym łóżeczkiem

Do góry