reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

rany ale łądne te mazury, no jak kiedyś 9 lat jeżdziłam na wakacje na mazury jak jeszcze harcereczka byłam ;D za rok wybieramy się tam z naszą malutką, bo niedaleko, a tak pieknie
ja dzis skończyłam 37tydz i mam nadzieję że najpóźniej za dwa tygodnie będę miała malutka na rączkach, leki odłożyłam, z mężusiem zaczynamy poganiać dzidzię naturalnym balsamikiem męża :p podobno pomaga ;D

reklama
Moniczko - prezentujesz się fantastycznie. Piesek jest przecudowny, a kącik dla dziecka prześliczny. Kolorek wygląda bardzo ładnie - może poczekaj troszkę i zobaczysz jak dzidzia będzie się czuła? Baldachimy zazwyczaj wyglądają słodko więc jeśli masz ochotę to na pewno nie zaszkodzi. Wcześniej też chciałam mieć łóżeczko z baldachimem ale u nas się nie zmieści...

Ja od wczoraj w ogóle nie mogłam wejść na forum - cały czas wyświetlał mi się błąd strony. Ale teraz jak widać jest już OK.

Jutro mam wizytę u gina - ciekawa jestem co powie.

Ja też nie mogę wytrzymać bez arbuza- najpierw się objadam bez opamiętania a potem co chwila muszę odwiedzać toaletę. ::) Tak więc czeka mnie dużo wędrówek w nocy. No dobra idę już do łóżeczka bo czas najwyższy położyć się spać ;D

moja dzidzia

Za wcześnie wczoraj pochwaliłam forum bo wiadomość udało mi się wysłać dopiero dzisiaj :)

Mazury faktycznie śliczne - a ja bym już sobie gdzieś wyjechała na wakacje :) ale chyba czeka mnie już tylko 'wypad' do szpitala i z powrotem ;D

moja dzidzia

hej!!
Nareszcie działa!!!
Ja dziś byłam na ostatnich (mam nadzieję) badaniach!!
Fajne zdjęcia!!! Widoczki, zakupy.... Jak tak porównuję to .... malutkie macie te Wasze brzuszki, mój jest ogromniasty!!
Od kilku dni strasznie bolą mnie plecy!! Zresztą mam już dość!!
Mam pytanko może głupie .........ale ..........kiedy trafimy na porodówkę, zbadaja, ogola, przebiorą itp... to czy można wtedy nosić bieliznę ( majtki), czy może jest to zabronione??
Pozdrawiam

na samej porodówce nie nosi sie majtek - nie ma po co i tak ciągle ktos cie bada ale na patalogii i po porodzie choc mówili, ze nie wolno, to wszystkie jak lezalysmy to ich olałysmy i chodziłysmy w majtkach.

Moj maz własnie wczoraj ze szkolenia wrócił - z Augustowa.... ech.... ale mu zazdroszczę. Razem bylismy w Gizycku na regatach parę lat temu :-[. W sumie z Białegostoku mamy niedaleko.

dziewczyny jak to jest ??? po porodzie każą leżeć bez bielizny, ale przecież wszystko z nas będzie schodzić, to jak to tak bez ??? ??? ???

idę sie kimnąć chyba cos dzień taki senny strasznie, znowu upał ufffffffff już nie mogę, tydzień 37 skończony JA CHCĘ JUZ RODZIĆ

gaga tak jak pisałam, wszystkie chodzilysmy w majtkach na oddziale połogowym. Jak się do mnie połozna przyczepila, to jej zaproponowałam, zeby mi trzymała podpaske jak do telefonu wstaję. Wiecej nic nikomu nie powiedziała ;D

hej!!
Żużaczku dzięki za wyjaśnienia!!
Mam jeszcze jedno pytanko........... a jak odejdą wody płodowe?? Jak spaceruję - to głowka dzidzi działa jak korek, ale ja poleguję to cieknie.... nie uśmiecha mi się tak w mokrym... leżeć!!
Jak to jest???? Bo jak w bieliźnie i do tego jakas wkładka to rozumiem....ale tak!!!
Oj marudna się robię............
Pozdrawiam

reklama
anecik tobie wody płodowe odchodzą??? tzn. sączą się??? bo jeśli tak to chyba trzeba do szpitala jechać

a tak wogóle to idę na spacer, zrobię z siebie skwarka na tym upale :)

Do góry