reklama
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Widzisz Sylwia - bo te maluszki to takie złośniki małe, zawsze na przekór rodzicom - i tak juz zostaje później (wiem po sobie ;-)). Trzymamy mocno kciuki żeby Maja jak najszybczej nauczała się samodzielności i żebyście byli razem w domku
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Sylwia duzo zdrówka dla Majeczki!!!
edyta80
Mama 2001 i 2007 :-)
Naur - dzięki za wiadomość :-) Swoja droga nie myslałam że to bedzie takie drogie ale z drugiej strony jakby sie zabezpieczac jakimis dobrymi tabletkami to też troche to kosztuje. Ja jak tylko skończy mi sie plamienie idę do ginekologa tylko kiedy się to skonczy hehe.
Czy wy też jeszcze macie jakieś odchody no przecież to już ponad miesiąc i nie jest to krew tylko taki jasno brązowy śluz.
Czy wy też jeszcze macie jakieś odchody no przecież to już ponad miesiąc i nie jest to krew tylko taki jasno brązowy śluz.
Luxik
:)
Edyta tez tak mam, brazowe ale nie obfite, troche, a rodzilysmy w tym samym dniu.Nie przejmuje sie, w przyszlym tygodniu mam wizyte u mojego ginekologa,dam ci znac co mi powiedzial;-)
Sylwia zycze zdrowia twojej kruszynce i tobie mamusiu, oby jaknajszybciej wszystko wrocilo do normy.
Sylwia zycze zdrowia twojej kruszynce i tobie mamusiu, oby jaknajszybciej wszystko wrocilo do normy.
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Ja też mam jeszcze takie plamienia. Byłam na wizycie u gin i robiła mi usg i te przypuszczenia że to był okres są prawdopodobnie mylne - z tego co zrozumiałam. Podobno musiał jeszcze jakiś skrzep zostać i wtedy mi wyleciał. Teraz mam może z raz dziennie odrobinę podbarwionego śluzu. U mnie w sobotę mija 6 tygodni, niby tyle trwa połóg, zobaczymy czy zniknie plamienie
Ja jestem 4 tyg po porodzie i też mam plamienie jasno brązowe takie nie obfite...ale denerwujacemogłoby się skonczyc...juz wole okres zawsze miałam krótki i w końcu sie kończył a to plamienie to takie niby małe ale cały czas jest
Dziewczyny ja i poprzednio i teraz przez bite 6 tyg. plamilam, a czerwono to miesiąc spokojnie, a potem jak reką odjął, nic a nic. Spoko, to może różnie być, nawet właśnie do 6 tygodni.
Ale teraz juz mam spokój i nadzieję że okres szybko się nie pojawi.
Ale teraz juz mam spokój i nadzieję że okres szybko się nie pojawi.
reklama
Podziel się: