reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowa mama po porodzie...

Ola uprzedziłas moje pytanie bo własnie mialam zapytac czy mozna chodzić do solarium hehe ale skoro jest tak jak piszesz to chyba nie pójdę bo szkoda mi mleczka.

co do włosów to nie zauważyłam żeby jakos więcej wypadało za to trądzik wrrrr i to nie na twarzy tylko na udach nawet szorowanie szorstka rękawicą nie pomaga

dziewczyny a czy znieczulenie u dentysty wpływa na laktację??

reklama
oj,mnie włosy strasznie wypadają.Kupiłam skrzypowite, stosuję odżywkę WAX (koleżanka mi poleciła,jej tez po ciąży bardzo włosy wypadaly) i widzę różnicę.

syska - A czy tą odzywkę można stosowac jak się karmi piersią? Pytam bo lepiej dmuchać na zimne ....

tak,moja kolezanka karmiła piersia,a to ona mi ją doradziła:-).Mozesz jeszcze spytac o to w aptece,tak dla pewnosci,bo w aptece ta odzywke mozna nabyc.

Czesc dziewczyny, chcialabym sie do Was dolaczyc:-)
A ja sie wlasnie zastanawialam dlaczego mam tyle krostek na plecach, chociaz nigdy wczesniaj nie mialam a to wszystko te hormony...
Wlosy mi narazie nie wychodza, przynajmniej nie w takich ilosciach, podobno ok 12 tygodnia po porodzie zaczynaja wychodzic i podobno dobra jest skrzypowita na to.
Syska droga jest ta skrzypowita?

Mi włosy nie wypadaja,krostek tez nie mam,za to przyszla,niewdzięczna i znienawidzona @:crazy:rok jej nie bylo i wróciła.chyba znowu trzeba sie jej pozbyc;-):-p:-D

Ewelinakol - ja już jestem maniaczką naszej klasy :-). Tyle kontaktów odzyskałam.
Mnie włosy zaczęły wypadac, ale wcale sie tym nie martwię. Strasznie dużo mi się ich zrobiło po ciąży. Chyba żaden mi wtedy nie wypadł to teraz nadrabiają ;-).
Muszę sie za to pochwalić że znienawidzony cellulit który miałam przed ciążą jest praktycznie wytępiony :-). Nie wiem jakim cudem, bo w ciąży mi się bardzo nasilił, a przed ciążą tez był niczego sobie. Bałam sie ze sie go nie pozbędę. W ogóle to mi biodra tak schudły, że mi spodnie sprzed ciąży bez rozpinania z tyłka schodzą, mimo że wagi jeszcze mam 1,5 kg nadmiaru (no i 8 do wagi ze studiów ;-))
Co sie dzieje z Naur? chyba miała któraś do niej namiary?

reklama
Mrozik - zazdroszcze Ci tych "spadajacych" spodni:-(
Kira - ja tez juz @ dostalam i to w zeszlym miesiacu a karmie piersia wiec jestem zla :wściekła/y:, moja kuzynka po ciazy dopiero po roku dostala a ja juz. ale podobno nastepna moze juz nie przysjsc.

Do góry